ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτό είναι το βιβλίο που έβγαλε το Ποτάμι


Σε 36 σελίδες ο Σταύρος Θεοδωράκης και οι συνεργάτες του δίνουν μια πρόγευση του κυβερνητικού προγράμματος που θα παρουσιάσουν στις 21 Σεπτεμβρίου – Διαβάστε το βιβλίο που διανέμεται δωρεάν

Την πρώτη απάντηση σε όσους κατηγορούν το Ποτάμι ότι δεν έχει θέσεις, απόψεις και πρόγραμμα επιχειρεί να δώσει το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη με ένα βιβλίο 19 σελίδων.

Στις 36 έγχρωμες σελίδες που διανέμεται δωρεάν (σ.σ. αν και το Ποτάμι καλεί όσους το πάρουν στα χέρια τους αν μπορούν να δώσουν ένα συμβολικό ποσό της τάξης των δύο ευρώ) ο επικεφαλής του Ποταμιού και οι συνεργάτες του δίνουν τις πρώτες απαντήσεις ενόψει της παρουσίας του κυβερνητικού προγράμματος το υ κόμματος που είναι προγραμματισμένη για τις 21 Σεπτεμβρίου.

Στο βιβλίο με τον εύγλωττο τίτλο «Μήπως είσαι Ποτάμι;» γίνεται και μια σύντομη παρουσίαση των σημαντικότερων στιγμών του κόμματος με αφετηρία την 26η Φεβρουαρίου. Ξεχωριστή θέση στις 36 σελίδες έχει το μεγάλο ευχαριστώ προς τους 377.483 ψηφοφόρους που επέλεξαν το Ποτάμι στις ευρωεκλογές του Μαΐου επιτρέποντας του να εκλέξει δύο ευρωβουλευτές. 

Με πολλά φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις προεκλογικές περιοδείες του κόμματος, τις απόψεις των δύο εκπροσώπων του κόμματος στις Βρυξέλλες, Λεωνίδα Κύρκου και Γιώργου Γραμματικάκη, αλλά και των δημάρχων των δύο μεγάλων πόλεων – Αθήνας και Θεσσαλονίκης – που τάχθηκαν στο πλευρό της πρσπάθειας του Σταύρου Θεοδωράκη στο ιδρυτικό συνέδριο του Ποταμιού, το βιβλίο αυτό αποτελεί την πρόγευση των όσων θα παρουσιαστούν σε περίπου 1,5 μήνα από σήμερα. 

Σημειώνεται ότι το βιβλίο τυπώθηκε με την οικονομική συνδρομή της ευρωσοσιαλιστικής ομάδας στην οποία εντάχθηκαν, ως συνεργαζόμενοι, οι δύο ευρωβουλευτές του Ποταμιού.

Διαβάστε εδώ το βιβλίο «Μήπως είσαι Ποτάμι;»
Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact