ΚΟΣΜΟΣ

Business Insider: Αυτοί είναι οι 17 εστεμμένοι που θα κυριαρχήσουν στον κόσμο -Ανάμεσά τους και η κόρη του Γλίξμπουργκ, Θεοδώρα [εικόνες]

Πρίγκιπες, πριγκίπισσες, εστεμμένοι και εστεμμένες, με ή χωρίς βασίλειο, αναμένεται να κάνουν πολλά βήματα μπροστά τα επόμενα χρόνια και να κυριαρχήσουν στον κόσμο. Αυτό αναφέρει το Business Insider, ξεχνώντας βεβαίως πως ο κόσμος έχει αλλάξει και ελάχιστα ενδιαφέρεται για τους λογής «γαλαζοαίματους».

Από τον πρίγκιπα Τζορτζ, τον μπόμπιρα του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, έως την Σιριβαναβάρι Ναριρατάνα, πριγκίπισσα της Ταϊλάνδης και από τον πρίγκιπα Κάρολο Φίλιππο της Σουηδίας έως την Σαρλότ Μαρί Πολμίν Κασιράγκι του Μονακού, μια δράκα νέων (17 τον αριθμό) που αυτή τη στιγμή ζουν υπό το βάρος του ονόματός τους, κάποια στιγμή θα κυριαρχήσει στον κόσμο.

Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και η πριγκίπισσα Θεοδώρα, κόρη του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ. Στο εν λόγω δημοσίευμα αναφέρεται ως πριγκίπισσα της Ελλάδας και της Δανίας Θεοδώρα. Γράφει γι’ αυτήν: «Η 31χρονη πριγκίπισσα Θεοδώρα είναι η νεότερη κόρη και το τέταρτο παιδί του πρώην βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου και της Αν-Μαρί της Δανίας. Είναι ακόμη βασίλισσα της Δανίας, από την μεριά της μητέρας της, και 350η στη σειρά για το βρετανικό θρόνο, αλλά πλέον στην Ελλάδα δεν υπάρχει μοναρχία. Έχει αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο Brown με δίπλωμα θεατρικών σπουδών και το 2010 μετακόμισε στο Λος Άντζελες για να ακολουθήσει καριέρα στον κινηματογράφο. Εχει εμφανιστεί στην ταινία “The Bold and the Beautiful”.»

 

 

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact