ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Celine Dion: Διακόπτει επ' αόριστον την καριέρα της

Σε πάγο επ’ αόριστον βάζει την καριέρα της, η διάσημη τραγουδίστρια Celine Dion, προκειμένου να αφοσιωθεί εξ ολοκλήρου στο σύζυγό της, ο οποίος πάσχει από καρκίνο του λάρυγγα.

Η 46χρονη τραγουδίστρια ακύρωσε την προγραμματισμένη για αυτό το φθινόπωρο περιοδεία της στην Ασία, ανέβαλλε τις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας και όλες τις υποχρεώσεις της στο χώρο του θεάματος.

Την απόφαση της ανακοίνωσε την Τετάρτη μέσω της ιστοσελίδας της. Η δήλωση ανέφερε ότι η τραγουδίστρια, ηλικίας 46 ετών, θέλει να “δώσει το 100% της προσοχής της στον άντρα της, Rene, την οικογένειά τους και τα σχετικά προβλήματα υγείας”.

 

Ο Rene Angelil, 72 ετών, τον περασμένο Δεκέμβριο, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρεθεί ένας καρκινικός όγκος από το λάρυγγα του και τον Ιούνιο παραιτήθηκε από τη θέση του μάνατζερ της Dion, μετά από 30 χρόνια.

“Είναι μια πολύ δύσκολη και αγχωτική περίοδος για το ζευγάρι, καθώς αντιμετωπίζουν τις καθημερινές προκλήσεις της καταπολέμησης της ασθένειας και ταυτόχρονα προσπαθώντας να τηρήσουν ένα πολύ δραστήριο πρόγραμμα συναυλιών και να μεγαλώσουν τα τρία μικρά παιδιά τους”, ανέφερε η δήλωση.

Η ίδια η Dion υποφέρει από “μια ασθένεια που προκάλεσε φλεγμονή στους μύες του λάρυγγά της, και δεν είναι σε θέση να δώσει καμία από τις προγραμματισμένες συναυλίες της στο Λας Βέγκας, μετά την τελευταία της συναυλία στις 29 Ιουλίου”.

Τα σόου της Dion στο The Colosseum στο Caesars Palace έχουν κόψει από τα περισσότερα εισιτήρια στο Λας Βέγκας τα τελευταία τρία χρόνια.

 

Η ίδια δήλωσε: “Θέλω να αφιερώσω όλη μου τη δύναμη και την ενέργεια στη θεραπεία του συζύγου μου και για να το κάνω αυτό, είναι σημαντικό για μένα να αφιερώσω αυτή την περίοδο σε αυτόν και τα παιδιά μας. Επίσης θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους τους φαν που σε όλο τον κόσμο, για την αναστάτωση και να τους ευχαριστήσω πολύ για την αγάπη και την υποστήριξή τους.” Όσοι αγόρασαν εισιτήρια για μελλοντικές συναυλίες θα λάβουν αποζημίωση.

Η τραγουδίστρια είχε κάνει μια διετή διακοπή στην καριέρα της και στο παρελθόν, όταν ο σύζυγός της διαγνώστηκε με καρκίνο του λάρυγγα το 2000, λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Ο Angelil ανακάλυψε τη δημοφιλή τραγουδίστρια όταν η τελευταία ήταν 12 ετών. Παντρεύτηκαν το 1994, όταν η Dion ήταν 26 ετών κι έχουν μαζί τρία παιδιά, τον 13χρονο René-Charles και τα ετεροζυγωτικά δίδυμα που γεννήθηκαν το 2010 και ζουν στο Λας Βέγκας.

 

Πληροφορίες από: CNN, The Guardian, Mirror

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact