ΚΟΣΜΟΣ

Χαμός στην Αλβανική τηλεόραση: Ο Λαέρτης Βασιλείου πέταξε νερό στον γραμματέα της Ομόνοιας

Επεισόδιο σημειώθηκε ανάμεσα στον Λαέρτη Βασιλείου και τον γραμματέα της Ομόνοιας κατά την διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής, με αφορμή το ζήτημα Μπελέρη.

Αναστάτωση στην αλβανική τηλεόραση με το θέμα του Φρέντι Μπελέρη με τον γνωστό ηθοποιό Λαέρτη Βασιλείου να βρέχει με νερό τον αρχηγό της Ομόνοιας στη Χειμάρρα μετά από μια διαφωνία που είχαν.

«Καταπέλτης» ήταν η εισαγγελική πρόταση για τον εκλεγμένο δήμαρχο Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη, με τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης να μεταδίδουν πως η αρμόδια υπηρεσία καταπολέμησης της Διαφθοράς και του Οργανωμένου Εγκλήματος να προτείνει ποινή φυλάκισης 2,5 ετών.

Φυσικά τα τελευταία γεγονότα συζητήθηκαν έντονα στα τηλεοπτικά Μέσα της Αλβανίας, με τον γνωστό ηθοποιό Λαέρτη Βασιλείου να έρχεται σε αντιπαράθεση με τον αρχηγό του παραρτήματος της Ομόνοιας της Χειμάρρας για το ζήτημα του Μπελέρη.

Ο ηθοποιός αντέδρασε όταν ο γραμματέας της Ομόνοιας τον αποκάλεσε «@δερφή», καθώς αφού πρώτα του ζήτησε να επαναλάβει τον χαρακτηρισμό του, σηκώθηκε και τον έβρεξε με ένα μπουκάλι νερό.

Ο γραμματέας απάντησε λέγοντας τον «μπ@στ@ρδ0», με τον Λαέρτη Βασιλείου να του λέει από την πλευρά του: «Μιλάς εσύ που έχετε πουλήσει τον εαυτό σας στην Ομόνοια».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact