ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Champions League: Στα προημιτελικά Λίβερπουλ και Παρί

Η Λίβερπουλ και η Παρί Σεν Ζερμέν έγιναν οι επόμενες δύο ομάδες μετά την Πόρτο και την Ντόρτμουντ που προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Champions League. Οι «ρεντς» μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα επικράτησαν δεύτερη φορά με το ίδιο σκορ, ενώ η Παρί αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Μπαρτσελόνα και πήρε την πρόκριση μετά τη νίκη της με 4-1 στη Βαρκελώνη.

Το 4-1 της Παρί στο «Νου Καμπ» αποδείχθηκε υπεραρκετό για τους «πρωτευουσιάνους» και με το αποψινό 1-1 θα βρεθούν στην κλήρωση της 19ης Μαρτίου, παρότι η Μπαρτσελόνα ήταν ανώτερη σε όλα τα επίπεδα.

Οι Καταλανοί έχασαν πολλές ευκαιρίες, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος με τον Ντεμπελέ, είχαν δοκάρι και χαμένο πέναλτι με τον Μέσι (απόκρουσε ο Νάβας και μετά το οριζόντιο δοκάρι) στην εκπνοή του πρώτου 45λέπτου για να προηγηθούν 2-1 και να δώσουν άλλο ενδιαφέρον στο ματς στην επανάληψη. Στο 90΄ είχε δοκάρι για λογαριασμό της Παρί και ο Κιλιάν Μπαπέ.

Το 2-0 του πρώτου αγώνα επί της Λειψίας στο ίδιο γήπεδο (Πούσκας Αρένα) με τυπικά γηπεδούχο τότε τη γερμανική ομάδα επέτρεψε στην Λίβερπουλ να παίξει όσο ακριβώς χρειαζόταν και στη ρεβάνς να νικήσει με το ίδιο σκορ (2-0) και να προκριθεί πανηγυρικά στους «8» του Champions League, του μοναδικού στόχου που της έχει απομείνει μετά την αποτυχημένη σεζόν στις εγχώριες διοργανώσεις.

Σαλάχ και Μανέ μέσα σε τρία λεπτά στο δεύτερο μέρος πέτυχαν τα γκολ της δεύτερης νίκης των «κόκκινων» επί των Γερμανών, που, πλέον, θα τα δώσουν όλα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact