ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χάος στην ΕΠΟ για τα “ρεζιλίκια” της Εθνικής – Άμεση παρέμβαση της UEFA για να βάλει τάξη

Διεθνώς ρεζίλι γίνεται για μια ακόμα φορά το ελληνικό ποδόσφαιρο, με τα μεγαλύτερα Μέσα στον κόσμο να κάνουν εκτενείς αναφορές για το μπάχαλο που επικρατεί στην ΕΠΟ.

ΕΠΟ το μεγαλείο σου.

Το διοικητικό χάος και ο επικίνδυνος για το ποδόσφαιρο τρόπος λήψης αποφάσεων σε όλα τα επίπεδα, αντικατοπτρίζεται πλήρως και στη λειτουργία της εθνικής ομάδας.

Πρωτίστως στο κομβικό ζήτημα του προπονητή. Ο Τζον Φαντ Σιπ που διαρρέει ότι «θα τα πούμε τον Μάρτιο» και θα τα λέμε ως το 2024 έχει παρουσιάσει ένα σύνολο που όχι μόνο απέτυχε να προκριθεί στο Μουντιάλ μαζεύοντας 10 από τους συνολικά 24 διαθέσιμους βαθμούς στον όμιλο, αλλά και ανίκανο να πάρει τη νίκη για τρίτο διαδοχικό ματς απέναντι στο Κόσοβο.

Ο τέταρτος συνεχόμενος αποκλεισμός από μεγάλη διοργάνωση ήρθε αναπόφευκτα.

Η αγωνιστική κατάρρευση αποτυπώνεται αφενός στο FIFA Ranking, που όταν ανακοινωθεί, η χώρα μας εκτιμάται πως θα βρίσκεται στην 51η θέση και αφετέρου στην προσέλευση του κόσμου στο χθεσινό ματς.

1.388 εισιτήρια κόπηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο, με τον κόσμο να γυρνά την πλάτη στην ομάδα.

Ποιος, λοιπόν, και με ποια κριτήρια έχει ήδη αποφασίσει για τον πάγκο της Εθνικής μετά το αυτογκόλ του Ολλανδού; Ο κ. Δημητρίου;

Και όλα αυτά μέσα σε ένα κλίμα τρομοκρατίας που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά τη μαφιόζικη επίθεση στο αυτοκίνητο μέλους του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Μια ξεκάθαρη απειλή σε βάρος της ζωής του δικαστή, αφού ανοίχθηκε τρύπα μπροστά απ’ τη θέση του οδηγού ώστε να καρφωθεί το παλούκι με τα καρφιά. Η τρομοκρατική αυτή επίθεση σε συνδυασμό με το σκάνδαλο του νέου οργανογράμματος της Ομοσπονδίας και την καρατόμηση ουσιαστικά ικανότατων στελεχών κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Την ώρα που ο θρύλος του 2004, Άγγελος Χαριστέας τονίζει την αναγκαιότητα άμεσης παρέμβασης της UEFA, άνθρωποι της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, φτάνουν αυτή την εβδομάδα στη χώρα μας σε μια προσπάθεια να ξεκαθαρίσει το βρώμικο τοπίο στα διοικητικά της ελληνικής ομοσπονδίας.

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο παρασύρεται σε ένα σκάνδαλο διαφθοράς αφού ένας δικαστής που εξετάζει καταγγελλόμενες παραβιάσεις των κανονισμών αδειοδότησης, βρήκε το παρμπρίζ του αυτοκινήτου του σπασμένο με μεταλλική ράβδο… λίγες ώρες αφότου ανέλαβε την υπόθεση» αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact