ΖΩΔΙΑ

Χειμερινό ηλιοστάσιο: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο

Το χειμερινό ηλιοστάσιο πραγματοποιείται σήμερα, 21 Δεκεμβρίου και σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη του χειμώνα.

Η συντομότερη μέρα και η μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου μάς προτρέπουν να σκεφτούμε, να συναντηθούμε με φίλους και να ασχοληθούμε με το σπίτι πριν από τις γιορτές.

Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Αιγόκερου και μια νέα εποχή αρχίζει.

Αγκαλιάστε το πνεύμα και τη μαγεία της περιόδου των γιορτών και διαβάστε παρακάτω ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από σήμερα και για έναν μήνα.

Κριός

Ως το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, αλλά και ως εκπρόσωπος των ζωδίων της φωτιάς, κάθε μέρα, έχετε την τάση να είστε αρκετά φιλόδοξοι και ενεργητικοί. Καθώς διανύουμε το χειμερινό ηλιοστάσιο νιώθετε ακόμη περισσότερη ενέργεια και δύναμη. Στις 20 Δεκεμβρίου ο Δίας επέστρεψε στο ζώδιό σας, τονίζοντας ακόμα περισσότερο τη δυναμική σας αίσθηση.

Ωστόσο, παρά την ενέργεια που νιώθετε, αυτή δεν είναι η καταλληλότερη στιγμή για να αναλάβετε δράση. Ο κυβερνήτης σας Άρης, εξακολουθεί να είναι ανάδρομος στους Διδύμους και αυτή η θέση είναι προτιμότερη για ανασκόπηση και βαθύτερη σκέψη και όχι για νέα ξεκινήματα. Ο χρόνος για να ενεργήσετε έρχεται στα τέλη Ιανουαρίου, όταν ο Άρης και ο Ερμής επανέρχονται σε ορθή πορεία.

Δίδυμοι

Πιθανότατα τον τελευταίο καιρό σκέφτεστε πολύ και κυρίως γύρω από τον εαυτό σας και την εξέλιξή του. Ίσως προσπαθείτε να τον βρείτε ξανά και με τον Άρη ανάδρομο στο ζώδιό σας δεν είναι καθόλου παράξενο. Κατά τη διάρκεια της επιρροής του χειμερινού ηλιοστασίου ένα μέρος αυτής της διαδικασίας θα μπορούσε να ολοκληρωθεί.

Όσο θετικό κι αν είναι αυτό, να θυμάστε ότι μπορεί να υπάρξει κάποια κρίση, την οποία αν αντιμετωπίσετε σωστά θα μπορέσετε όντως να κατανοήσετε πολλά πράγματα γύρω από τον εαυτό σας, τα θέλω και τις επιθυμίες σας.

Αιγόκερως

Τα γενέθλιά σας ξεκινούν. Αυτό σημαίνει πως είστε στο στοιχείο σας. Το χειμερινό ηλιοστάσιο σάς καλεί να εργαστείτε σκληρά για νέους, υψηλότερους στόχους. Ενώ, όμως, πρέπει οπωσδήποτε να διοχετεύσετε αυτή σας την ενέργεια, να θυμάστε να σκέφτεστε πολύ καλά πριν από κάθε σας απόφαση.

Θα ήταν προτιμότερο να μην προβείτε τώρα σε μεγάλες αλλαγές, αφού ο Ερμής από το τέλος του Δεκεμβρίου θα κινηθεί ανάδρομα στο ζώδιό σας, πράγμα που σημαίνει ότι οι μεγάλες αλλαγές και οι τολμηρές κινήσεις δεν ευνοούνται.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact