ΖΩΔΙΑ

Χειμερινό ηλιοστάσιο: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο

Το χειμερινό ηλιοστάσιο πραγματοποιείται σήμερα, 21 Δεκεμβρίου και σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη του χειμώνα.

Η συντομότερη μέρα και η μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου μάς προτρέπουν να σκεφτούμε, να συναντηθούμε με φίλους και να ασχοληθούμε με το σπίτι πριν από τις γιορτές.

Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Αιγόκερου και μια νέα εποχή αρχίζει.

Αγκαλιάστε το πνεύμα και τη μαγεία της περιόδου των γιορτών και διαβάστε παρακάτω ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από σήμερα και για έναν μήνα.

Κριός

Ως το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, αλλά και ως εκπρόσωπος των ζωδίων της φωτιάς, κάθε μέρα, έχετε την τάση να είστε αρκετά φιλόδοξοι και ενεργητικοί. Καθώς διανύουμε το χειμερινό ηλιοστάσιο νιώθετε ακόμη περισσότερη ενέργεια και δύναμη. Στις 20 Δεκεμβρίου ο Δίας επέστρεψε στο ζώδιό σας, τονίζοντας ακόμα περισσότερο τη δυναμική σας αίσθηση.

Ωστόσο, παρά την ενέργεια που νιώθετε, αυτή δεν είναι η καταλληλότερη στιγμή για να αναλάβετε δράση. Ο κυβερνήτης σας Άρης, εξακολουθεί να είναι ανάδρομος στους Διδύμους και αυτή η θέση είναι προτιμότερη για ανασκόπηση και βαθύτερη σκέψη και όχι για νέα ξεκινήματα. Ο χρόνος για να ενεργήσετε έρχεται στα τέλη Ιανουαρίου, όταν ο Άρης και ο Ερμής επανέρχονται σε ορθή πορεία.

Δίδυμοι

Πιθανότατα τον τελευταίο καιρό σκέφτεστε πολύ και κυρίως γύρω από τον εαυτό σας και την εξέλιξή του. Ίσως προσπαθείτε να τον βρείτε ξανά και με τον Άρη ανάδρομο στο ζώδιό σας δεν είναι καθόλου παράξενο. Κατά τη διάρκεια της επιρροής του χειμερινού ηλιοστασίου ένα μέρος αυτής της διαδικασίας θα μπορούσε να ολοκληρωθεί.

Όσο θετικό κι αν είναι αυτό, να θυμάστε ότι μπορεί να υπάρξει κάποια κρίση, την οποία αν αντιμετωπίσετε σωστά θα μπορέσετε όντως να κατανοήσετε πολλά πράγματα γύρω από τον εαυτό σας, τα θέλω και τις επιθυμίες σας.

Αιγόκερως

Τα γενέθλιά σας ξεκινούν. Αυτό σημαίνει πως είστε στο στοιχείο σας. Το χειμερινό ηλιοστάσιο σάς καλεί να εργαστείτε σκληρά για νέους, υψηλότερους στόχους. Ενώ, όμως, πρέπει οπωσδήποτε να διοχετεύσετε αυτή σας την ενέργεια, να θυμάστε να σκέφτεστε πολύ καλά πριν από κάθε σας απόφαση.

Θα ήταν προτιμότερο να μην προβείτε τώρα σε μεγάλες αλλαγές, αφού ο Ερμής από το τέλος του Δεκεμβρίου θα κινηθεί ανάδρομα στο ζώδιό σας, πράγμα που σημαίνει ότι οι μεγάλες αλλαγές και οι τολμηρές κινήσεις δεν ευνοούνται.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact