ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χούλιγκαν του Ολυμπιακού κάτω από το σπίτι του Αναστόπουλου!

Δείτε καρέ – καρέ την προσπάθεια τρομοκρατίας σε βάρος του διαιτητή Παναγιώτη Αναστόπουλου από 100 χούλιγκανς το βράδυ της Τρίτης (07/05).

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος έγινε ξεκάθαρα στόχος εδώ και μήνες, αφού είχε συμπεριληφθεί σε επίσημες ανακοινώσεις της ΚΑΕ Ολυμπιακός μαζί με τους Μάνο και Παναγιώτου, ενώ τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα από την Παρασκευή κι έπειτα, όταν κληρώθηκε να διαιτητεύει στον αγώνα της Τετάρτης (08/05) ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» και τον Προμηθέα στο ΣΕΦ.

Η στοχοποίηση έγινε ακόμα χειρότερη από την «ερυθρόλευκη» πλευρά, με αποτέλεσμα – παρά το γεγονός ότι το σπίτι του και ο ίδιος φρουρείται από την αστυνομία – να γίνει στόχος επίθεσης το βράδυ της Τρίτης από περισσότερους από 100 χούλιγκανς, προφανώς του Ολυμπιακού. Στόχος ήταν να τρομοκρατηθεί ο Αναστόπουλος και να μην δώσει το «παρών» στον αγώνα του ΣΕΦ.

Διότι αν αυτό συνέβαινε, είτε θα έπρεπε ο Ολυμπιακός να μην αγωνιστεί και να υποβιβαστεί στην Α2, είτε να κάνει… κωλοτούμπα και να παίξει κανονικά.

Οι χούλιγκανς λοιπόν που βρέθηκαν στο σπίτι του Αναστόπουλου, προκάλεσαν φθορές και απείλησαν ευθέως τον ίδιο και την οικογένειά του.

Στο διαδίκτυο έχουν ήδη αρχίσει να κυκλοφορούν φωτογραφίες από το συμβάν.

Οι φωτογραφίες της ντροπής που φέρνουν προ των ευθυνών της την πολιτεία, για το γεγονός ότι όλοι ήξεραν πως μπορεί να φτάσουν ως εκεί τα πράγματα, για το γεγονός ότι γνωρίζει ποιοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί και οφείλει πλέον να τους τιμωρήσει παραδειγματικά, βάζοντας τέλος στο καθεστώς τρομοκρατίας και ανομίας που θέλουν να επιβάλλουν.

Kάντε κλικ για να συνεχίσετε

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Μήπως μας δουλεύουν;

Τελικά μήπως μας δουλεύουν; Και αυτό δεν είναι…

Κωνσταντίνου: Είμαστε όλοι Πακιστανοί!

Ο λόγος για τον Πέτρο Κωνσταντίνου,που πριν από…

Έρχεται μεγάλη αλλαγή στον ελληνικό στρατό

Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά και ο υφυπουργός…

Εκτός ελέγχου ο απελπισμένος Ερντογάν – Τύπωσε 56 δισ. λίρες καταγγέλει η αντιπολίτευση

Τουρκία: Την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει…

Καλά νέα: Αλλάζουν όλα στα τέλη κυκλοφορίας

Η οικονομική ζημία που έχει προκαλέσει η πανδημία…
contact