ΖΩΔΙΑ

Χριστουγεννιάτικα ψώνια! Ποιο ζώδιο κάνει την καλύτερη παρέα;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι Καρκίνοι άνδρες συνήθως κάνουν την πιο εξαιρετική παρέα για ψώνια. Αισθάνονται γενναιόδωροι και σπάνια θα σας θυμίσουν τα όρια των πιστωτικών καρτών, καθώς δεν τους αρέσει να παρεμβαίνουν στις υπερβολικές αγορές άλλου ατόμου. Οι γυναίκες του ζωδίου μπορεί, κατά καιρούς, να δώσουν πολύτιμες και γλυκές συμβουλές, αλλά τις περισσότερες φορές, απολαμβάνουν να είναι σιωπηλοί θεατές και να σας κοιτάζουν τρυφερά, ιδίως όταν αγοράζετε καλούδια για αγαπημένα σας άτομα.

ΛΕΩΝ: Ο ισχυρογνώμων Λεων είναι πολύ υπερήφανος και θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ καλά πριν τον καλέσετε σε ψώνια που δεν περιέχουν μια αγορά και γι’ αυτόν. Ως εκ τούτου, αν έχετε σχεδιάσει ψώνια παρέα μ’ ένα Λιοντάρι, η διασκέδαση είναι εγγυημένη. Αλλά, δεν θα ήταν καλή ιδέα να τον κουράσετε με την προσωπική λίστα αγορών σας. Ωστόσο, αν θέλετε ακόμα να τον πάρετε μαζί σας, μην κάνετε κάποιο λάθος με τη μετάβαση σε κάποιο άθλιο κατάστημα. Ο χώρος θα πρέπει να είναι σε αρμονία με τα κομψά και βασιλικά γούστα του, γιατί αν δεν εγκρίνει τον εμπορικό χώρο, μπορεί να γίνει ακόμη και γκρινιάρης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ό επιφυλακτικός Παρθένος μπορεί να μετατραπεί στον πραγματικό εφιάλτη ενός καταστηματάρχη. Δεδομένης της δύσπιστης φύσης του, μπορει να σας κάνει να ελέγξετε διάφορα μέρη, να συγκρίνετε τις τιμές και μόνο τότε να σας επιτρέψει να αγοράσετε τελικά. Και μάλιστα, όλο αυτό μπορεί να περιλαμβάνει λεπτομερείς συγκρίσεις από το e-bay και άλλες ιστοσελίδες για ψώνια! Έτσι, αν δεν είστε από εκείνους που τους αρέσει η υπερβολική ανάλυση και η καταμέτρηση τη διαφοράς του ευρώ σε κάθε αντικείμενο ή ρούχο δεν θα σας συνιστούσα για επιλογή παρέας έναν Παρθένο. Όταν όμως ψάχνετε να αγοράσετε ένα αξιόπιστο, λειτουργικό και φθηνό δώρο, μην ξεχάσετε να αναζητήσετε τις καλά τεκμηριωμένες συμβουλές του.

ΖΥΓΟΣ: Είναι, πέρα από κάθε αμφιβολία, το ζώδιο με την καλύτερη αισθητική άποψη, που με το απαράμιλλο κομψό στυλ και την εκλεκτή ματιά του, μπορεί να σας κατευθύνει ακόμη και σε σικ στέκια σχεδιαστών. Ωστόσο, σπάνια θα θέλει να ψωνίσει μαζί σας σε μέρη με πολλή φασαρία ή να δώσει έμφαση στην λεπτομέρεια. Δεν χρειάζεται πολύ χρόνο για να σας προτείνει αυτό που είναι το πλέον κατάλληλο. Το καλό γούστο του και η εξυπηρετική στάση του, θα κάνουν σίγουρα τα ψώνια σας εύκολα και ενδιαφέροντα. Έτσι, αν σκοπεύετε να αγοράσετε ένα κομψό και αριστοκρατικό βραδινό φόρεμα ή την πιο σικ τσάντα, ξέρετε ποιον να πάρετε μαζί!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο Σκορπιός άνδρας κάνει έναν καλό σύντροφο για ψώνια, όπως και οι γυναίκες του ζωδίου. Ωστόσο, μην περιμένετε να είναι τόσο παθιασμένος με αυτό το «άθλημα», όπως είναι σε άλλες αρένες της ζωής. Όταν πρόκειται για ψώνια, τείνει να είναι χαλαρός, ειδικά οι άνδρες και προτιμά να κάθεται πιο πίσω και να κοιτάζει τριγύρω. Αγαπημένη του συνήθεια, οι κλεφτές ματιές στα αποδυτήρια των γυναικών!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο Τοξότης είναι συνήθως ενημερωμένος για τις πιο hot τάσεις της σεζόν και τις καλύτερες ευκαιρίες. Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος είναι μανιώδης καταναλωτής, δεν κάνει και την καλύτερη παρέα για αγορές. Επειδή έχει ένα πολυάσχολο πρόγραμμα που χάνεται σε χιλιάδες δραστηριότητες, θα χρειαστεί να ρυθμίσετε το χρόνο αγορών σας, σύμφωνα με το «σούπερ-σημαντικό» πρόγραμμά του. Όμως, πάντα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το χαρακτηριστικό προς όφελός σας. Επαινέστε το στυλ του, ακολουθήστε τη χρονική σειρά του και θα σας δώσει τις πιο πολύτιμες συμβουλές, ενώ όταν θέλετε να αγοράσετε κάποια ασυνήθιστα πράγματα, να τον υπολογίζετε πάντα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact