ΖΩΔΙΑ

Χριστουγεννιάτικα ψώνια! Ποιο ζώδιο κάνει την καλύτερη παρέα;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν είναι αυτός που θα ανταποκριθεί θετικά σε ξαφνικά ή περίεργα σχέδια για τα ψώνια σας, καθώς συνήθως εχει ένα φορτωμένο πρόγραμμα εργασίας. Αν και οι παρορμητικές αγορές δεν είναι το φόρτε του, είναι περισσότερο από πρόθυμος να σας συνοδεύσει για να δείτε κάποιες βιτρίνες. Μάλιστα, αν τον αφήσετε να ξέρει τα σχέδια αγορών σας εκ των προτέρων, τείνει να είναι εξαιρετικά αξιόπιστος και αποδεικνύεται ένα καλό χέρι βοηθείας. Όμως, δεν απολαμβάνει τα ψώνια σε μικρότερες ή φθηνές αγορές. Το καλής ποιότητας, αριστοκρατικό και κομψό είναι αυτό που του ταιριάζει, για αυτό συνήθως προτιμά μπουτίκ σχεδιαστών ή αλυσίδες καταστημάτων με δοκιμασμένες φίρμες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο Υδροχόος είναι πάντα γεμάτος με άφθονες ιδέες ως προς το τι και πού θα πρέπει να ψωνίσετε. Με την πρωτότυπη αίσθηση του, είναι σε θέση να σας πείσει να αγοράσετε πράγματα που είναι «διαφορετικά», αλλά εξίσου ελκυστικά. Έχει έναν τεράστιο κύκλο από φίλους και είναι μανιώδης net-surfer, πλήρως ενημερωμένος και καλά πληροφορημένος για την εποχή πώλησης, ανταλλαγής κ.ά. Εμπιστευθείτε τον για να σας οδηγήσει στις καλύτερες ευκαιρίες.

ΙΧΘΥΕΣ: Ο ρομαντικός Ιχθύς στην καρδιά και στη δράση, είναι ερωτευμένος με την ιδέα των δώρων. Του αρέσει να αγοράζει μικρά και χαριτωμένα μπιχλιμπίδια και, αν είστε κι εσείς στην ίδια φάση, θα θέλει να σας συνοδεύσει. Μάλιστα, τείνει να καταλήξει να αγοράζει ο ίδιος περισσότερο απ’ ότι εσείς. Κάνει την καλύτερη παρέα για αγορές, καθώς είναι λιγότερο πιθανό να σας υπενθυμίσει την ώρα που πέρασε. Ωστόσο, αυτό το ζώδιο έχει την τάση να βρίσκεται συχνά σε σύγχυση, ώστε να μη είναι το κατάλληλο για να αναζητήσετε κάποια συμβουλή για ψώνια.

astrology.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact