ΚΟΣΜΟΣ

Χρυσές δουλειές για πανέμορφο μοντέλο που πουλά τις πορδές της

Η νέα της δουλειά είναι εξίσου ενδιαφέρουσα με την προηγούμενη.

Η Stephanie Matto, η οποία παραδέχτηκε ότι πούλησε την πορδή της στους θαυμαστές της βάζοντάς την σε βάζα, νοσηλεύτηκε ενώ προσπαθούσε να καλύψει τις έντονες απαιτήσεις. Η Matto ανακοίνωσε ότι δεν θα κάνει πλέον αυτή τη δουλειά και έδωσε πληροφορίες για το νέο της επάγγελμα. Η Matto είπε ότι θα διδάξει όσους θέλουν να πουλήσουν την πορδή τους.

Η Stephanie Matto έγινε γνωστή όταν εμφανίστηκε στο 90 Day Fiance, έναν διαγωνισμό όπου οι single περνούν 90 ημέρες με έναν νέο σύντροφο για να βρουν αγάπη. Δημιούργησε έναν δικό της λογαριασμό OnlyFans αφού έγινε διάσημη στο πρόγραμμα, ανακοίνωσε ότι πήρε την πορδή της και την έβαλε σε βάζα σύμφωνα με τις επιθυμίες των θαυμαστών της.

Παραδέχτηκε ότι κέρδιζε 147 χιλιάδες € το μήνα χάρη στη δουλειά που παρήγαγε, νοσηλεύτηκε λόγω ειδικής δίαιτας που έκανε για να αλλάξει τη μυρωδιά του αερίου της.

Νοσηλεύθηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα που έμοιαζαν με έμφραγμα και έπρεπε να αποσυρθεί από την καριέρα της.

Εξηγώντας ότι δημιούργησε μια πλατφόρμα για να εκπαιδεύσει τους θαυμαστές του σχετικά με τον φαινομεναλισμό μετά τη συνταξιοδότησή της, η Matto είπε: “Δεν με πειράζει να μοιράζομαι εμπορικά μυστικά. Μου αρέσει να μοιράζομαι πληροφορίες. Δεν έχω εμπορικούς σκοπούς. Θέλω απλώς να βοηθήσω τους ανθρώπους”.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact