ΖΩΔΙΑ

Δείτε ποια ζώδια θα επηρεάσουν πολύ οι 4 εκλείψεις του 2021

Λίγες μόνο μέρες μας χωρίζουν από την Πρωτοχρονιά και οι αστρολόγοι εκτιμούν πως το 2021 στα περισσότερα ζώδια θα φέρει πιο θετικές εξελίξεις σε σύγκριση με τη φετινή χρονιά.

Φυσικά και το 2021 θα έχουμε εκλείψεις που σίγουρα θα “ταράξουν” σε ένα βαθμό αρκετά ζώδια.

Όπως διαβάζουμε στο oroskopos.gr το 2021 θα έχουμε 4 Εκλείψεις συνολικά όπου θα έχουμε σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις σε κοσμικό επίπεδο, εκ των οποίων οι 2 θα είναι Ηλιακές και οι άλλες 2 θα είναι Σεληνιακές.

Οι τρεις θα πραγματοποιηθούν στον άξονα Τοξότη-Δίδυμου που θα επηρεάσει και θα αλλάξει τον τρόπο επικοινωνίας και την μάθηση όπως την γνωρίζουμε έως σήμερα και ο λόγος θα υποστεί μεταβολές.

Η μία και προτελευταία θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού που σχετίζεται με τη γη, το χρήμα, το υπέδαφος, την κτίση και γενικότερα αυτό που θεωρούμε δικό μας (κτήμα μας) είτε μιλάμε προσωπικά, είτε σαν κράτη.

Ας δούμε αναλυτικά πότε θα γίνουν αυτές οι εκλείψεις και ποιους θα επηρεάσουν περισσότερο

Εκλείψεις 2021

26 Μαΐου 2021 , ώρα : 13:13μμ
Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη (5°25’)

Η Πρώτη Σεληνιακή έκλειψη του 2021 πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη για την ακρίβεια στις 5 μοίρες και 25’.Η πρώτη έκλειψη του έτους θα επηρεάσει κυρίως ψυχολογικά ιδιαίτερα την ομάδα των μεταβλητών ζωδίων Δίδυμους-Τοξότες, Παρθένους-Ιχθείς ή όσους έχουν προσωπικό πλανήτη, ωροσκόπο ή μεσουράνημα κοντά στις συγκεκριμένες μοίρες.Στο συμπαντικό φαινόμενο βλέπουμε να συμμετέχουν ενεργά δυσαρμονικά ο Δίας που θα διογκώσει τις καταστάσεις και θα τους δώσει έξτρα ώθηση και από την άλλη έχουμε σε συμμετοχή και τον Άρη ο οποίος θα πυροδοτήσει τα γεγονότα αλλά θα χρειαστεί και προσοχή σε ατυχήματα κυρίως στις μετακινήσεις μας. Η επιρροή θα λάβει χώρα και θα πλήξει την επικοινωνία, την εκπαίδευση αλλά σε πολύ μεγάλο βαθμό και τα ταξίδια.

10 Ιουνίου 2021 ώρα:12:52μμ
Έκλειψη Ηλίου στους Διδύμους (19°47’)

Πιο εκρηκτική προβλέπεται η 2η Έκλειψη της χρονιάς η οποία είναι Ηλίου και πραγματοποιείται στις 19 μοίρες και 47 λεπτά στο Ζώδιο των Διδύμων με άξονα τον Τοξότη.Θα επηρεάσει όλους όσους έχουν προσωπικό πλανήτη ή σημείο κοντά στις 19 μοίρες των μεταβλητών ζωδίων (Διδύμου, Παρθένου, Τοξότη Ιχθύ).Στην έκλειψη συμμετέχουν ο Ερμής ανάδρομος από τους Διδύμους, ο οποίος θα πλήξει την επικοινωνία, την εκπαίδευση, τις μετακινήσεις αλλά θα εκτοξεύσει και την παραπληροφόρηση λόγω της δυσαρμονικής όψης με τον Ποσειδώνα.Δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα σχηματίζει και η ίδια η έκλειψη όπου θα έχουμε πεσμένο ανοσοποιητικό, λοιμώξεις του αναπνευστικού (λόγω Διδύμων) και χαμηλή ενεργητικότητα σε έναντι θέση με τις αυξημένες υποχρεώσεις που θα υπάρχουν το συγκεκριμένο διάστημα.

19 Νοεμβρίου 2021, ώρα:10:57
Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο (27°14’)

Η προτελευταία έκλειψη του έτους πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου με άξονα τον Σκορπιό.Επηρεάζει άμεσα την ομάδα των σταθερών Ταύρους-Σκορπιούς, Λέοντες-Υδροχόους, ή όσους έχουν προσωπικό πλανήτη, ωροσκόπο ή μεσουράνημα κοντά στις μοίρες της Έκλειψης.Mη ξεχνάμε ότι το ζώδιο του Ταύρου σχετίζεται με την ύλη, το υπέδαφος, την κτίση και ότι θεωρούμε δικό μας λόγω του άξονα με τον Σκορπιό σχετίζεται και με το χρήμα.Σε αυτό το φαινόμενο θα επηρεαστούν άρρηκτα τα κυριαρχικά-εδαφικά δικαιώματα κάποιων χωρών και ζωνών των οποίων λόγω αρνητικής συμμετοχής του Δία θα υπάρξει περαιτέρω κλιμάκωση των γεγονότων.Λόγω της συμμετοχής και του Ερμή από τη θέση του στον Σκορπιό ο οποίος ακουμπάει την έκλειψη σε συνδυασμό και με την όψη τετραγώνου με τον Δία, θα υπάρξουν σκοτεινές μυστικές συμφωνίες χάριν προσωπικής ευημερίας λίγων ατόμων.

4 Δεκεμβρίου 2021, ώρα 09:42πμ
Έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη (12°22’)

Η τελευταία Ηλιακή έκλειψη της χρονιάς έρχεται να δώσει τον επίλογο για το έτος 2021. Κορυφώνεται στο ζώδιο του Τοξότη και πάλι επηρεάζοντας για άλλη μία φορά τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού Τοξότες-Διδύμους, Παρθένους-Ιχθείς, ή έχοντας κοντά στις μοίρες κορύφωσης του γεγονότος προσωπικό πλανήτη, ωροσκόπο ή μεσουράνημα. Πλήττεται επαναλαμβανόμενα η εκπαίδευση, τα ταξίδια, η θρησκεία, η δικαιοσύνη, τα μέσα ενημέρωσης αλλά και η αλήθεια. Ο Τοξότης πέρα από την συσχέτιση του με τα προαναφερόμενα σχετίζεται και με την ελπίδα. Η συμμετοχή του Ποσειδώνα εκεί θα θολώσει τα νερά και θα χρειαστεί προσοχή στα παρασκηνιακά παιχνίδια που θα παιχτούν εις βάρος μας από τις σχέσεις μας αλλα και τις συνεργασίες μας, το καλό είναι ότι θα υπάρξουν και αρκετές αποκαλύψεις το συγκεκριμένο διάστημα.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact