ΖΩΔΙΑ

Δείτε πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια η Πανσέληνος του Νοεμβρίου

Σε λίγες μέρες θα δούμε την Πανσέληνο του Νοεμβρίου και η επιρροή της ήδη έχει αρχίσει να διαφαίνεται στη ζωή κάποιων ζωδίων.

Η Πανσέληνος του Νοεμβρίου πραγματοποιείται την Τρίτη 12 του μήνα και ώρα Ελλάδας 15:34, αυτή τη φορά από το ζώδιο του Ταύρου και πιο συγκεκριμένα από την 19°51’.

Η Πανσέληνος από το ζώδιο που κυβερνήτης είναι η Αφροδίτη, τον Ταύρο στρέφει το ενδιαφέρον μας, σε τομείς που αφορούν τα χρήματα, τα αισθήματα, τις απολαύσεις, τα αποκτήματα και το ζητούμενο εδώ είναι να υπάρξει η διασφάλιση, η σιγουριά και η ικανοποίηση που θα επιφέρει την σταθερότητα σε αυτούς τους τομείς.

Τα ζώδια που επηρεάζονται :

Οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι που γεννήθηκαν στο τέλος του δεύτερου με αρχές τρίτου δεκαημέρου. Πολύ σημαντικές θετικές επιρροές με αυτό το φεγγάρι θα έχουν και οι Παρθένοι – Αιγόκεροι αλλά και οι Καρκίνοι, Ιχθύες στα αντίστοιχα δεκαήμερα.

Επιρροή όμως δέχεστε και όσοι έχετε ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 17-22 μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Πανσέληνος Νοεμβρίου 2019 : Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Κριός

Η Πανσέληνος του Νοεμβρίου σας ενεργοποιεί να διεκδικήσετε αυτό που αξίζετε, να επιμείνετε στις προσπάθειές σας για ένα καλύτερο μέλλον οικονομικό αλλά και επαγγελματικό. Καταφέρνετε να ενδυναμωθείτε στην καριέρα σας και αυτό θα σας βοηθήσει σταδιακά και να αναπτύξετε το εισόδημά σας, αλλά και να ισχυροποιηθείτε στον κλάδο που δραστηριοποιήστε. Αρκετοί από εσάς κλείνετε αυτό το διάστημα υποχρεώσεις / εκκρεμότητες με τα οικονομικά σας. Φόβοι, Ανασφάλειες αλλά και Ζητήματα του Παρελθόντος πέφτουν τώρα στο τραπέζι των αναθεωρήσεων, των σκέψεων και της επαναξιολόγησης. Από αυτή την διαδικασία καταφέρνετε να βρείτε απαντήσεις για θέματα που σας ταλάνιζαν και αυτό σας βοηθά να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας. Σας δίνονται ευκαιρίες νέων γνωριμιών, περισσότερης δικτύωσης και εξελίξεων στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

Ταύρος

Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο, φωτίζοντας το δρόμο για να μπορέσετε τώρα να πετύχετε στα μεγαλόπνοα σχέδιά σας και να ισχυροποιηθείτε μέσω των εξελίξεων που μπορούν τώρα να σας προσφέρουν περισσότερη σταθερότητα, ασφάλεια και σιγουριά για την πορεία σας. Είναι ένα θετικό φεγγάρι, το οποίο σας ωθεί να κλείσετε κύκλους του παρελθόντος (όχι με άσχημο τρόπο) και να χαράξετε μία νέα πορεία. Αρκετοί έρχεστε σε επαφή αυτό το διάστημα με άτομα από το χτες ή και ζείτε μία επανασύνδεση σε μία σχέση σας. Τα συναισθήματά σας θα είναι έντονα αυτό το διάστημα, ενώ οι εξελίξεις σας καλούν τώρα να κάνετε μία ριζική αναδόμηση στη ζωή σας και να αναγεννηθείτε ακολουθώντας το ρεύμα των θετικών επιρροών που δέχεστε. Όνειρα και επιθυμίες εκπληρώνονται για πολλούς από εσάς σε αυτό το διάστημα.

Δίδυμος

Η Πανσέληνος του Νοεμβρίου σας βοηθά να ενισχύσετε τα ψυχικά σας αποθέματα. Το διάστημα αυτό μπορεί να αποτραβηχτείτε για λίγους από όλους και απ όλα, προκειμένου να βρείτε λύσεις σε φλέγοντα ζητήματα της ζωής σας και αυτό είναι κάτι που θα το πετύχετε. Με αυτό το φεγγάρι κλείνονται εκκρεμότητες επαγγελματικές, οικονομικές και προετοιμάζεται το έδαφος για νέα ξεκινήματα που είναι να γίνουν στη ζωή σας. Χρήσιμες πληροφορίες ή στοιχεία που μπορεί να αγνοούσατε έρχονται τώρα στην επιφάνεια και σας δίνουν απαντήσεις και λύσεις. Ψυχολογικά αισθάνεστε πιο ενδυναμωμένοι ενώ το διάστημα αυτό αποτελείτε και το στήριγμα δικών σας ανθρώπων που έχουν την ανάγκη σας. Την προσοχή σας μόνο στον υπέρμετρο ενθουσιασμό στα αισθηματικά και στις σχέσεις σας ιδιαίτερα αν ανήκετε στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Καρκίνος

Με την Πανσέληνο από το ζώδιο του Ταύρου γίνεστε πιο διεκδικητικοί στις επιθυμίες σας, βλέπετε κάποιες προσδοκίες σας να γίνονται πραγματικότητα, ενώ και η αισθηματική σας ζωή είναι φανερό ότι ενδυναμώνεται και σας προσφέρει απόλαυση. Με αυτό το φεγγάρι ανακαλύπτετε όμως κιόλας ποιοι είναι οι άνθρωποι με τους οποίους έχετε κοινά θέλω, κοινές προσδοκίες, ποιοι μπορούν να σταθούν αληθινά στο πλευρό σας και σε ποιους μπορείτε να βασιστείτε. Η κοινωνική σας ζωή μπορεί να σας προσφέρει σημαντικά οφέλη αλλά και να δοθούν λύσεις σε θέματα επαφών ή και συνεργασιών. Αρκετοί από εσάς μπαίνετε τώρα στην διαδικασία να προχωρήσετε σε ένα σχέδιο που υπήρχε εδώ και καιρό μέσα στην καρδιά σας. Στην αισθηματική σας ζωή δεν λείπουν οι αναμοχλεύσεις του παρελθόντος και οι ευκαιρίες για μία επανασύνδεση.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact