ΚΟΣΜΟΣ

Δεν άντεξε το βάρος του; Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έσπασε και τους δύο αστραγάλους του

Πολλά έχουν ακουστεί για την υγεία του ηγέτη της Βορείου Κορέας με πολλούς να λένε ότι πάσχει από ουρική αρθρίτιδα και γι αυτό τον λόγο έχει εξαφανιστεί και δεν κάνει δημόσιες εμφανίσεις.

Πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχει πρόβλημα υγείας λόγω των κιλών του και πρέπει να αδυνατίσει για να είναι καλά. Και ενώ οι φήμες για την υγεία του δικτάτορα δίνουν και παίρνουν την τελευταία εβδομάδα, μία «ανώνυμη πηγή» που ταξίδεψε πρόσφατα στην Πιονγιάνγκ δήλωσε στην εφημερίδα Chosun Ilbo, ότι ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο αυστηρά φρουρούμενος, έπειτα από εγχείρηση για κάταγμα και στους δύο του αστραγάλους.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχει παχύνει και άλλο και έχει φθάσει τα 120 κιλά! Οι υπεύθυνοι δημοσίων σχέσεων του ηγέτη της Βόρειας Κορέας ανακοίνωσαν ότι έσπασε και τους δύο αστραγάλους του λόγω των πολλών και εξαντλητικών περιοδειών που έκανε καθημερινά σε εργοστάσια και στρατιωτικές βάσεις.

Η «πηγή» από τη Νότια Κορέα, της οποίας οι πληροφορίες υποστηρίζονται και από τις μυστικές υπηρεσίες της Σεούλ, αναφέρει ότι το κρατικό νοσοκομείο της Πιόνγκγιανγκ φρουρείται από την προσωπική ασφάλεια του Κιμ Γιονγκ Ουν, ενώ σημειώνει ότι ανώτατοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι τον επισκέπτονται καθημερινά. Σε πρόσφατο βίντεο που πρόβαλε η τηλεόραση στη Βόρεια Κορέα εικονίζεται ο ηγέτης της χώρας να κουτσαίνει, αλλά η ημερομηνία του βίντεο δεν έχει γίνει γνωστή.

Πάντως οι φήμες λένε ότι η λατρεία του Κιμ Γιονγκ Ουν στο καλό φαγητό και ιδιαιτέρως στο τυρί έμενταλ το οποίο γνώρισε κατά την διάρκεια των σπουδών του και το τρώει συνεχώς και καθημερινά, οδήγησαν τον ηγέτη στην ανεξέλεγκτη παχυσαρκία που του προκάλεσε ουρική αρθρίτιδα.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact