ΖΩΔΙΑ

«Δεν ιδρώνει το αυτί τους»: Αυτά είναι τα τέσσερα λιγότερο ζηλιάρικα ζώδια

Η ζήλια είναι περίεργο πράγμα. Συμβαίνει ότι έχουμε ξεπεράσει το συναίσθημα της ανασφάλειας και δεν μπορούμε παρά να βιώσουμε αυτό το περίεργο και περίπλοκο συναίσθημα.

Μπορεί να υπάρξουν στιγμές που κάποια είναι καλύτερη από εμάς σε κάτι ή έχει κάτι που θέλαμε και γεμίζουμε με αυτόν τον φθόνο που δεν μπορούμε να το ελέγξουμε. Αυτό είναι η ζήλια.

Όσοι συνήθως δεν ζηλεύουν ανήκουν σε κάποιο άλλο είδος. Έχουν κατανόηση, συμπόνια ή απλά δεν τους ενδιαφέρει. Ποια είναι, λοιπόν, τα 4 ζώδια που είναι λιγότερο ζηλιάρικα

Τοξότης

Ο Τοξότης δεν φαίνεται να ζηλεύει καθώς είναι πολύ αισιόδοξος και εξωστρεφής. Δεν του αρέσουν οι άνθρωποι που τον κρατάνε πίσω και συμβαίνει οι άνθρωποι να τον ζηλεύουν περισσότερο, παρά το αντίστροφο.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι δεν θα ζήσουν τη ζήλια όπως τη βιώνουμε εμείς οι υπόλοιποι. Λύνουν τα προβλήματα, βρίσκοντας έναν τρόπο να μη νιώθουν ανασφάλεια χωρίς λόγο. Εάν ο Υδροχόος έχει όντως ένα υπαρκτό πρόβλημα που πηγάζει από ζήλια, θα συζητήσει και θα λύσει οποιοδήποτε θέμα έχει με κάποιον.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς δεν ζηλεύουν ποτέ. Ο φθόνος τους είναι εντελώς σπάνιος λόγω της συμπονετικής φύσης και της αγάπης τους για τους ανθρώπους. Δεν αισθάνονται ζήλια, φθόνο ή μίσος προς κανέναν και αν τους συμβεί, δεν είναι κάτι για το οποίο χρειάζεται να φοβηθούν. Απλά δεν θα κάνουν τίποτε για αυτό.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι δεν αισθάνονται ζήλια για έναν και μοναδικό λόγο: δεν δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Οι Δίδυμοι είναι ένα από τα καλύτερα ζώδια που υπάρχουν γύρω από το θέμα της ζήλιας. Έχουν ένα συγκεκριμένο επίπεδο κατανόησης και γενικά έχουν μια ανέμελη στάση για τη ζωή. Αντί να ζηλεύουν τους ανθρώπους, στέκονται δίπλα τους και τους υποστηρίζουν.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact