ΕΛΛΑΔΑ

«Δεν θυμάμαι, ήμουν μεθυσμένος» -Τι είπε ο πιστολέρο με το καλάσνικοφ στην προανάκριση

Ηταν μεθυσμένος και δεν θυμάται τίποτα από όσα έγιναν τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου στο Μικρολίμανο. Αυτό υποστήριξε στην προανάκριση ο Αλβανός που «γάζωσε» με καλάσνικοφ νυχτερινό μαγαζί.

Το μεσημέρι της Πέμπτης ο 31χρονος Αρμπέρ Μπακό θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα Πειραιά, ενώ ακόμη δεν έχουν εντοπιστεί τα όπλα του. Ο Αλβανός, που τραυμάτισε 15 άτομα όταν άρχισε να πυροβολεί σε κατάσταση αμόκ στο Μικρολίμανο, εντοπίστηκε σε υπόγειο διαμέρισμα στο Γουδή, στην οδό Αγίας Λαύρας 36, κοντά στην εκκλησία του Αγίου Θωμά.

Κατά την επιχείρηση, στην οποία μετείχε και ελικόπτερο, οι αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα του διαμερίσματος και έριξαν μέσα χειροβομβίδα κρότου-λάμψης, πριν συλλάβουν τον 31χρονο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες δεν προέβαλε αντίσταση.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact