ΔΙΑΦΟΡΑ

ΔΙΑΛΕΞΕ ένα από τα ΜΑΝΤΑΛΑ! Δες τι συμβολίζει για τη ζωή σου!

Μάνταλα #13 Αυτό το Μάνταλα αντιπροσωπεύει την αυτοπεποίθηση και κυβερνάται από το στοιχείο της φωτιάς. Η σπίθα μέσα σε κάθε δώμα συμβολίζει τις φλόγες και κατευθύνει την προσοχή κάποιου. Αυτό το Μάνταλα συνδέεται με το λιοντάρι που μεταφέρει την αστραφτερή, λαμπερή του ενέργεια όπου πηγαίνει. Αν διαλέξατε αυτό το Μάνταλα, μπορεί να σημαίνει ότι χρειάζεται να επικεντρωθείτε στο πως μπορείτε να γίνετε ο δικός σας ηγέτης.

Μάνταλα #14 Αυτό το Μάνταλα αντιπροσωπεύει την ικανότητα κάποιου να μείνει επικεντρωμένος στους στόχους του. Συνδέεται με το άλογο λόγω της αστείρευτης ενέργειας που διοχετεύει προς ένα κοινό στόχο. Αν διαλέξατε αυτό το Μάνταλα ο νους σας επιθυμεί να λάβετε δράση και να ξεκινήσετε να θέτετε σε εφαρμογή τους στόχους σας.

Μάνταλα #15 Αυτό είναι το Μάνταλα της μεταμόρφωσης και αν το επιλέξατε, σηματοδοτεί την ανάγκη σας για αλλαγές στη ζωή σας. Αυτό το Μάνταλα συνοδεύεται από το πνεύμα του φιδιού, λόγω της ρευστότητας και της ικανότητάς του να αλλάζει το παλιό του δέρμα.

Μάνταλα #16 Αυτό το Μάνταλα κυβερνάται από το στοιχείο της φωτιάς και αναπαριστά την ευκαιρία. Η πυξίδα στο κέντρο δείχνει προς διάφορες κατευθύνσεις, αντιπροσωπεύοντας τις πολλές ευκαιρίες που παρουσιάζονται σε κάποιον. Το πνεύμα του τρυποκάρυδου μεταφέρεται σε αυτό το Μάνταλα, που φέρει αισιοδοξία και αποφασιστικότητα.

Μάνταλα #17 Αυτό το Μάνταλα αντιπροσωπεύει τη δημιουργία και κυβερνάται από το στοιχείο της γης. Τα πέταλα και τα τόξα που δείχνουν προς τα έξω συμβολίζουν τη δημιουργία και τα δημιουργικά εγχειρήματα. Το ζώο που συνδέεται με αυτό το Μάνταλα είναι ο ουρακοτάγκος. Αν αυτό το Μάνταλα σας ελκύει, πιθανότατα σχετίζεται με την ανάγκη σας για δημιουργία και εσωτερική έκφραση.

Μάνταλα #18 Αυτό είναι το Μάνταλα της ευγνωμοσύνης και παρουσιάζει ένα κύκλο από φεγγάρια που στροβιλίζονται στην ισχύ της βαρύτητας. Τα αντικείμενα στο χώρο βασίζονται το ένα στο άλλο για να διατηρήσουν τις συνθήκες που γνωρίζουν και αγαπούν. Αν διαλέξατε αυτό το Μάνταλα το πνεύμα σας πιθανόν να σας υπενθυμίζει να είστε ευγενικοί.

Μάνταλα #19 Αυτό το Μάνταλα εκπροσωπεί το ένστικτο και κυβερνάται από το στοιχείο της γης. Μεταφέρει το πνεύμα του καρχαρία το οποίο μας υπενθυμίζει να εμπιστευόμαστε τους εαυτούς μας και να δείχνουμε λιγότερο ευάλωτοι. Αυτό το Μάνταλα μπορεί να σας υποδεικνύει την ανάγκη σας να επαναπροσδιοριστείτε και να εμπιστεύεστε τα ένστικτά σας περισσότερο.

Μάνταλα #20 Αυτό είναι το Μάνταλα της σύνδεσης και μεταφέρει το πνεύμα του λύκου. Όπως και η νοοτροπία μιας αγέλης λύκων, έτσι και αυτό το Μάνταλα εκτιμά τους δεσμούς που έχουμε ο ένας με τον άλλο και τον τρόπο με τον οποίο μας οδηγούν στην επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν επιλέξατε αυτό το Μάνταλα, αποτελεί ένδειξη πως πρέπει να ενισχύσετε τους δεσμούς που έχετε με τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω από εσάςΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact