ΕΛΛΑΔΑ

Διαμαρτυρία ενστόλων στο κέντρο της Αθήνας για το πολυνομοσχέδιο


Αυτή την ώρα κατευθύνονται προς το υπουργείο Οικονομικών – Αντιδρούν στις αλλαγές στην επικουρική ασφάλιση

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν στο κέντρο της Αθήνας τα σωματεία των ενστόλων, αντιδρώντας στις αλλαγές στην επικουρική ασφάλιση. Αυτή την ώρα κατευθύνονται προς το υπουργείο Οικονομικών, όπου ήδη η αστυνομική παρουσία είναι αυξημένη, ενώ νωρίτερα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κολοκοτρώνη.

Οι ένστολοι κάνουν λόγο για «επώδυνες διατάξεις» στο πολυνομοσχέδιο, για τα ασφαλιστικά τους ταμεία που, όπως υποστηρίζουν, «τα οδηγούν ουσιαστικά στη διάλυσή τους με ολέθριες συνέπειες στη λειτουργία και των τριών Σωμάτων».

Σε κοινή ανακοίνωση των ομοσπονδιών σημειώνεται ότι «καλούνται τα Προεδρεία των Πρωτοβάθμιων να δράσουν καταλυτικά, παρεμβαίνοντας στα κατά τόπο γραφεία των βουλευτών, ιδίως της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, επισημαίνοντάς τους τις τεράστιες ευθύνες που επωμίζονται εφόσον δεν αποσυρθεί το επίμαχο άρθρο 221 για το ΤΕΑΠΑΣΑ και ψηφιστεί τελικά από το Β’ Θερινό Τμήμα της Βουλής» σημειώνεται σε κοινή ανακοίνωση των ομοσπονδιών, στην οποία σημειώνεται: «Απαιτούμε από τους κ.κ. βουλευτές, να ακούσουν έστω και την ύστατη αυτή στιγμή, πριν από την κρίσιμη ψηφοφορία, την καθολική απαίτηση των ενστόλων για απόσυρση του επίμαχου άρθρου».

Πηγή: Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact