ΖΩΔΙΑ

Διαβάστε τα Ζώδια για την Κυριακή 1/11/2015

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός σε κάνει εξαιρετικά ευαίσθητο/η απέναντι σε οτιδήποτε σε περιορίζει κι ίσως τελικά να μην αποφύγεις κάποιες ακραίες κινήσεις ή τοποθετήσεις που κατά την γνώμη σου πιστοποιούν την ανεξαρτησία σου. Το σωστό θα ήταν όμως να συνθέσεις τις όποιες διαφορές, αναγνωρίζοντας και στους άλλους το δικαίωμα να είναι το ίδιο… ανεξάρτητοι!

Ερωτικά
Βρίσκεσαι στα… πρόθυρα ενός κεραυνοβόλου έρωτα, που μπορεί να αλλάξει πολλά στην ζωή σου. Καλό είναι βέβαια να έχεις μια ελευθερία κινήσεων, αφού αν είσαι δεσμευμένος/η μπορεί να βρεθείς κοντά σε μια οριστική ρήξη με τον άνθρωπο σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να αναλάβεις πρωταγωνιστικό ρόλο και να συμβιβάσεις τα… ασυμβίβαστα σε μια σειρά υποθέσεων που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια σου αλλά και την καριέρα σου. Κι ίσως το πιο δύσκολο απ’ όλα είναι να καταφέρεις τελικά να μοιράσεις τον χρόνο και το ενδιαφέρον σου, χωρίς να μείνει κανείς παραπονεμένος.

Ερωτικά
Η αποκαλυπτική δράση του Ουρανού μπορεί να σε διαφωτίσει άμεσα για οτιδήποτε συμβαίνει στο παρασκήνιο της προσωπικής σου ζωής και… δεν βάζει ο νους σου, αν όμως έχεις κι εσύ κάτι να κρύψεις, ομολόγησε το πριν εκτεθείς ανεπανόρθωτα!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο σε ωθεί να ταξιδέψεις και να επικοινωνήσεις, ανανεώνοντας τον κύκλο των γνωριμιών και των ενδιαφερόντων σου. Ίσως μάλιστα να γοητευθείς ιδιαίτερα από πρόσωπα ή καταστάσεις που έχουν κάτι το «αιρετικό», μπαίνοντας στον πειρασμό να «σπάσεις» κώδικες ή κανόνες που είναι συνυφασμένοι με την «υποταγή» σου σε ένα σύστημα.

Ερωτικά
Ίσως στην προσωπική σου ζωή να συμβαίνουν «ανήκουστα» πράγματα, σε οτιδήποτε προκύψει όμως είναι καλύτερα να επιληφθείς εσύ, αφού η διαμεσολαβητική προσπάθεια ενός φίλου ή μιας φίλης μπορεί τελικά να έχει χειρότερα αποτελέσματα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Το «στοίχημα» σου για σήμερα είναι να καταφέρεις να κινηθείς στα όρια της ελευθερίας σου, χωρίς να την μετατρέψεις σε ασυδοσία. Και δεν φτάνει να το κερδίσεις μόνον ως προς τις δικές σου δράσεις, αφού η ζωή σου ίσως να αναστατωθεί εξ αιτίας κάποιων άλλων που δεν έμαθαν καλά το… μάθημα τους και νομίζουν ότι με τις ακρότητες πετυχαίνουν κάτι σπουδαίο.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η το πιθανότερο είναι να γνωρίσεις ένα πρόσωπο με το οποίο μάλιστα θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως διαταραχθεί από μια ξαφνική κρίση, την οποία θα πρέπει να διαχειριστείς με… υπομονή!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα μπορεί να συναντήσεις πολλούς/ες που θα αμφισβητήσουν τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεσαι τις υποθέσεις σου, οφείλεις όμως να σταθείς περισσότερο στην κριτική που σου ασκούν κάποιοι δικοί σου άνθρωποι που σε ξέρουν καλά κι όχι μόνον στους «ξένους». Και βέβαια ο ενεργός Ουρανός σου ζητά να εξετάσετε ή να υλοποιήσετε μαζί τις δέουσες αλλαγές.

Ερωτικά
Αν ταξιδέψεις ή απλά περιπλανηθείς στα μέρη σου, είναι πολύ πιθανό να βρεθείς μπροστά σε μια «πρόκληση» που θα σου κινήσει το ενδιαφέρον κι ίσως τελικά βρεθείς αναπάντεχα σε μια αγκαλιά που έχει πολλά να σου δώσει και να σου μάθει.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός σε ωθεί να «τρελάνεις κόσμο» με την συμπεριφορά ή τις επιλογές σου, καλό είναι όμως να μην εξαντλήσεις την ιδιαιτερότητα σου με ακραίες παραξενιές ή ιδιοτροπίες αλλά να δώσεις έμφαση στις πιο πνευματικές αναζητήσεις σου. Εκεί είναι που έχεις να προσφέρεις πολλά και να «ξυπνήσεις» κάποιους από τον «λήθαργο» που έχουν πέσει.

Ερωτικά
Όταν ο Ουρανός έχει το «πάνω χέρι», έχεις βέβαια το πλεονέκτημα, καλό είναι όμως να περιορίσεις την προκλητικότητα ή τον κυνισμό σου απέναντι σε ένα πρόσωπο που θα ήθελε πολύ να σε κρατήσει στην αγκαλιά του αλλά με όλα αυτά… δεν σε αντέχει!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact