ΖΩΔΙΑ

Διαβάστε τα Ζώδια για την Κυριακή 1/11/2015

Καλό μήνα!!!!

Δύσκολος ο μήνας που πέρασε για τα περισσότερα ζώδια. Δείτε αναλυτικά πως ξεκινάει ο μήνας στα ερωτικά και τα οικονομικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Στα εργασιακά σου όλα θυμίζουν την ηρεμία πριν την θύελλα κι αν δεν είσαι προετοιμασμένος/η για όλα μπορεί να εκπλαγείς δυσάρεστα, ιδιαίτερα αν θεωρείς κάποια πράγματα δεδομένα. Ο ενεργός Ουρανός σε καλεί λοιπόν να δράσεις έξω από κλισέ ή προκαταλήψεις, συμμαχώντας αν χρειαστεί και με τον μεγαλύτερο επικριτή ή ανταγωνιστή σου!

Ερωτικά
Είναι πολύ πιθανή μια νέα γνωριμία στον χώρο της εργασίας σου, πρόσεξε όμως μήπως «μπεις στο μάτι» ενός άλλου προσώπου που θεωρεί πως χάνει κάποια προνόμια, με αποτέλεσμα να σου κάνει τον βίο… αβίωτο στην συνέχεια!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Μια φιλική σου σχέση μπορεί να οδηγηθεί στα άκρα εξ αιτίας μιας αλλόκοτης αντίδρασης ή συμπεριφοράς, ανάλογες καταστάσεις όμως ίσως προκύψουν και στα πλαίσια μιας συλλογικής δράσης. Ακόμη, ο ενεργός Ουρανός σου ζητά να αντιμετωπίσεις με κατανόηση τα «καπρίτσια» ενός αγαπημένου σου προσώπου, όσο κι αν σε ξενίζουν.

Ερωτικά
Μια απρόβλεπτη εξέλιξη ίσως σε αναγκάσει να αναθεωρήσεις τις μέχρι τώρα απόψεις σου και κυρίως τα όσα πίστευες για… σένα. Κι όταν ένας έρωτας γκρεμίζει σε μια στιγμή τείχη και αρχές που κτίστηκαν με κόπο, δεν έχεις παρά να τον ακολουθήσεις!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο ενδέχεται να συμβάλλει σε μια οικονομική αστάθεια, ιδιαίτερα αν βιαστείς να κάνεις κάποιες αγορές που τελικά θα αποδειχθεί πως δεν χρειάζονται…

Γενικά
Στο σπίτι ή την οικογένεια σου μπορεί να προκύψει μια μεγάλη αναστάτωση κυριολεκτικά «από το τίποτα», γι’ αυτό είναι καλό να είσαι σε εγρήγορση. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο ενδέχεται να συμβάλλει σε μια οικονομική αστάθεια, ιδιαίτερα αν βιαστείς να κάνεις κάποιες αγορές που τελικά θα αποδειχθεί πως δεν χρειάζονται.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact