ΖΩΔΙΑ

Διαβάστε τα Ζώδια της Εβδομάδας

Διαβάστε αναλυτικά τα ζώδια της Εβδομάδας…

ΚΡΙΟΣ

To ισχυρό τρίγωνο του Δία με τον Ουρανό φέρνει θετικές εξελίξεις στους περισσοτέρους και βοηθά στην ολοκλήρωση κάποιου στόχου σας. Οι μέρες μεταφέρουν ευχάριστα συναισθηματικά μηνύματα και δίνουν τυχερές στιγμές στους γεννημένους 6 έως 11/4ου. Ο Ηλιος και ο Αρης από τον Καρκίνο θα σας αναγκάσουν να ασχοληθείτε για αρκετό διάστημα με οικογενειακά θέματα. Συχνές θα είναι οι επισκέψεις στο χώρο σας, χωρίς ωστόσο να σημαίνει πως δεν θα σας προκαλούν και κάποιο εκνευρισμό, κυρίως σε εσάς των πρώτων ημερών.

ΤΑΥΡΟΣ

Την εβδομάδα αυτή μπορείτε να περιμένετε ένα έσοδο που θα βοηθήσει τον οικονομικό σας προγραμματισμό. Κάποιοι μπορείτε τώρα να υπολογίζεται στην ουσιαστική, ηθική ή ακόμα και υλική στήριξη που μπορούν να σας παρέχουν κοντινά σας άτομα. Το πέρασμα του Ηλιου και του Αρη στον Καρκίνο κάνει πιο εύκολες τις μετακινήσεις σας, πιο δυναμικές τις συζητήσεις σας σε ό,τι αφορά διεκδικήσεις και δίνει ίσως και κάποια ευχάριστη πρόσκληση σε εσάς του Απριλίου. Γενικά, οι μέρες έως και την Παρασκευή είναι εξαιρετικά αποδοτικές, ενώ συντροφικό προβλέπεται το Σ/Κ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το θετικό τετράγωνο του Ποσειδώνα με τον Ερμή θα βοηθήσει στην επίλυση ή και τακτοποίηση οικογενειακών ζητημάτων, καθώς και στο να διορθωθούν παρεξηγήσεις του παρελθόντος. Το πέρασμα του Αρη και του Ηλιου στο χώρο του Καρκίνου θα σας κάνει πιο κτητικούς απέναντι στο χρήμα αλλά και στους ανθρώπους και γενικά θα είναι ένα διάστημα που δεν θα χαρακτηρίζει η ανιδιοτέλεια τις πράξεις σας. Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή οι καλύτερες μέρες της εβδομάδος για να ασχοληθείτε με αγαπημένες σας ασχολίες και ανθρώπους της καρδιάς σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το καλό τρίγωνο του Δία με τον Ουρανό θα βοηθήσει στα οικονομικο-επαγγελματικά σας θέματα και σε συνδυασμό με το πέρασμα του Ηλιου και του Αρη στο ζώδιό σας θα θελήσετε να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τα θέλω σας, θα αφήσετε σε δεύτερη μοίρα τα αιτήματα των άλλων από εσάς και θα γίνετε πιο επιθετικοί σε όσους στέκονται εμπόδιο στις φιλοδοξίες σας. Οι γεννημένοι 1/7ου εξακολουθούν να έχουν δημιουργική έμπνευση, ενώ οι 6 και 12/7ου ας είστε γενικά προσεκτικοί αυτό τον καιρό. Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή οι καλύτερες μέρες να ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια.

ΛΕΩΝ

Ευχάριστες συναντήσεις και συζητήσεις θα έχετε αυτή την εβδομάδα και το τρίγωνο του Δία με τον Ουρανό θα φέρει σε πολλούς ξαφνικές αιτίες χαράς είτε από μεγαλύτερο άτομο σε ηλικία ή σε αξίωμα είτε από κάποιον που μπορεί να βρίσκεται μακριά. Το πέρασμα του Ηλιου και του Αρη στον Καρκίνο θα σας βάλει σε απολογισμούς, θα οριοθετήσετε προτεραιότητες και γενικά θα διανύσετε ένα διάστημα που η δράση σας θα είναι παρασκηνιακή προκειμένου να φέρεται τα πράγματα εκεί που τα θέλετε. Οι γεννημένοι 8 έως 12/8ου έχουν να περιμένουν κάποιο ευχάριστο συναισθηματικό μήνυμα ή και γνωριμία αν είναι μόνοι, ενώ οι 13, 14/8ου είναι οι πιο τυχεροί απ’ όλους σε οτιδήποτε κι αν κάνουν. Οι 22/8ου βρίσκονται αντιμέτωποι με προβλήματα του παρελθόντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι μια εβδομάδα που τα επαγγελματικά σας φαίνεται πως θα παρουσιάσουν κάποια ξαφνική αλλαγή προς το καλύτερο και θα καθησυχάσουν τυχόν ανησυχίες σας και σε αυτό βοηθάει ένας άνθρωπος με τον οποίο έχετε ή θα αποκτήσετε σχέση ή συνεργασία. Το πέρασμα του Ηλιου και του Αρη στον Καρκίνο θα αυξήσει την κοινωνικότητά σας, θα σας βάλει σε νέους κύκλους γνωριμιών στους οποίους θα πρέπει να δώσετε προσοχή προκειμένου να αποφευχθούν αντιπαραθέσεις. Η Δευτέρα και η Τρίτη είναι οι καλύτερες μέρες να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τα θέλω σας.

ΖΥΓΟΣ

Συμβόλαια και συμφωνίες που σας απασχολούν φαίνεται πως θα τρέξουν πολύ άνετα αυτή την εβδομάδα και το μυαλό σας θα έχει ευφάνταστες ιδέες και λύσεις σχετικά με επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να προκύπτουν. Το πέρασμα του Ηλιου και του Αρη στο χώρο του Καρκίνου δείχνουν πως είναι ένα πολύ καλό διάστημα να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας και να διορθώσετε τυχόν επαγγελματικά λάθη. Οι γεννημένοι 8 και 13/10ου κρατήστε χαμηλούς τόνους στις ανατρεπτικές αλλαγές που γίνονται γύρω σας. Τη Δευτέρα και την Τρίτη θα είστε πιο κλειστοί στον εαυτό σας, ενώ Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή είναι οι καλύτερες μέρες να ασχοληθείτε με τα θέλω σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ευχάριστη φαίνεται η εβδομάδα όχι μόνο για τα επαγγελματικά σας, που το τρίγωνο Δία με Ουρανό φαίνεται να στηρίζει τις προσπάθειές σας και σας φέρνει πιο κοντά στους φιλόδοξους στόχους σας, αλλά και συναισθηματικά, μιας που το θετικό τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σάς δίνει κρυφές ή και φανερές αιτίες χαράς. Το πέρασμα του Ηλιου και του Άρη στον Καρκίνο θα βοηθήσει το μυαλό σας να δει πιο πλατιά, να είναι πιο ευέλικτο και θα σας δώσει έξυπνες ιδέες για να προωθήσετε ακόμα περισσότερο επαγγελματικά, φιλόδοξα σχέδιά σας. Οι γεννημένοι 2/11ου έχετε δημιουργική φαντασία σε ό,τι κι αν κάνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το θετικό τρίγωνο του Δία με τον Ουρανό με το οποίο ξεκινά η εβδομάδα, σας δίνει ξαφνικές αιτίες χαράς, θετικά αποτελέσματα κάποιας προσπάθειάς σας και ευχάριστα μηνύματα από ανθρώπους της καρδιάς σας που βρίσκονται λίγο ή πολύ μακριά. Το πέρασμα Ηλιου-Αρη στον Καρκίνο δείχνει πως είναι ένα πολύ καλό διάστημα να διεκδικήσετε οτιδήποτε αγαπάτε ή σας ανήκει. Οι γεννημένοι 7 έως 11/12ου έχουν να περιμένουν ευχάριστες εξελίξεις σχετικά με τα επαγγελματικά τους, ενώ οι 12, 13/12ου είναι οι πιο τυχεροί απ’ όλους σε οτιδήποτε κι αν κάνουν καθώς το ευχάριστο, ξαφνικό και απρόοπτο καραδοκεί στη ζωή τους. Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή οι καλύτερες μέρες για όλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι μια εβδομάδα που το μυαλό σας θα λειτουργεί με πιο πλατύ και ευφάνταστο τρόπο και θα σας βοηθήσει να τρέξετε με επιτυχία επαγγελματικά θέματα. Τα οικονομικά του σπιτιού φαίνεται να ενισχύονται είτε από πηγές εσόδων άσχετες από τη δουλειά είτε από τρίτους, ενώ το πέρασμα του Ηλιου και του Αρη στον Καρκίνο θα βελτιώσουν τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες σας και θα σας κάνουν πιο ευέλικτους και συνεργάσιμους στα αιτήματα των άλλων. Οι γεννημένοι 4/1ου βρίσκονται στο επίκεντρο μοιραίων και ανατρεπτικών αλλαγών στη ζωή τους και θα πρέπει να προσαρμοστούν, ενώ οι 10/1ου προσοχή σε απρόσμενα έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα αυτή φαίνεται να ξεκινά πολύ καλά για εσάς, μιας που το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Ουρανού με τον Δία βοηθάει το λόγο σας και την κίνησή σας ως προς τους γύρω σας και δίνει αιτίες να τα πηγαίνετε καλά μαζί τους. Οι γεννημένοι 28/1ου έως 4/2ου έχετε να περιμένετε ευχάριστα συναισθηματικά μηνύματα ή και κάποιο κέρδος οποιασδήποτε μορφής. Το πέρασμα του Ηλιου και του Αρη στον Καρκίνο σηματοδοτεί ένα διάστημα που θα ασχοληθείτε ιδιαίτερα με το χώρο της δουλειάς, θα σας αναθέσουν ή θα πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες και θα τακτοποιήσετε εκκρεμότητες. Δευτέρα, Τρίτη θα είστε πιο κλειστοί και καχύποπτοι, ενώ Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή οι καλύτερες μέρες για όλους.

ΙΧΘΥΕΣ

Ευχάριστη κινητικότητα στους χώρους που ζείτε δεν θα πρέπει να σας αποσυντονίζει, καθώς το δυνατό τρίγωνο του Ουρανού με τον Δία σάς θυμίζει πόσο ευνοημένοι μπορείτε να βγείτε από τον επαγγελματικό χώρο αν ασχοληθείτε μαζί του. Το πέρασμα του Ηλιου και του Αρη στον Καρκίνο θα φέρει σε όλους συναισθηματικές χάρες κάθε μορφής και σας δείχνει πως είναι ένα διάστημα που αν καταπιαστείτε με πράγματα που αγαπάτε, θα δείτε σύντομα να σας αποδίδουν. Για τους μόνους, το πέρασμα δείχνει την ενδιαφέρουσα προσέγγιση ενός ατόμου στη ζωή σας. Η Δευτέρα και η Τρίτη είναι οι καλύτερες μέρες για όλους.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact