ΖΩΔΙΑ

Διαβάστε τα ζώδια της Πέμπτης 18 Απριλίου

ΛΕΩΝ
Γενικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο θα σε βοηθήσει να βρεις το μέτρο ανάμεσα στην εκπλήρωση των καθηκόντων σου και την ψυχαγωγία σου, καλύπτοντας ικανοποιητικά αμφότερες τις ανάγκες σου. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο σε ωθεί να εξασφαλίσεις τα αναγκαία, είτε σε χρήμα, είτε σε είδος και σίγουρα μπορείς να τα καταφέρεις, παρά την αβεβαιότητα που θα σου προκαλέσουν κάποιες διακυμάνσεις κατά την διάρκεια της ημέρας.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η μπορείς να ελπίζεις σε κάτι που θα αλλάξει το «καθεστώς» στην προσωπική σου ζωή, έστω κι αν η εξέλιξή του είναι αργή. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση θα διαπιστώσεις ότι υπάρχουν και προβλήματα που… ενώνουν!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει περισσότερο ασταθή από το «κανονικό» και σε ωθεί να ασχοληθείς με πολλά, κρατώντας όμως ως κοινή συνισταμένη την αποτελεσματικότητά τους και το πόσο ασφάλεια σου παρέχουν. Παράλληλα, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο τονίζει την ανάγκη ενός συμβιβασμού σε μια φορολογική ή κληρονομική υπόθεση, ενώ σε καλεί να περιορίσεις τα αχρείαστα έξοδά σου.
Ερωτικά
Παρά τις όποιες επιφυλάξεις σου, σήμερα ίσως είναι η ευκαιρία να «ξανοιχτείς» λίγο παραπάνω, αφού το πιθανότερο είναι να βρεις ανταπόκριση σε πολλές από τις επιθυμίες σου, συνδυάζοντας μάλιστα το τερπνόν μετά του ωφελίμου!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο προάγει την κοινωνικότητά σου, φέρνοντάς σε κοντά σε «χρήσιμους» ανθρώπους που μπορεί να συμβάλλουν πρακτικά στην πρόοδο σου, μέσω μιας συνεργασίας. Κατά τα άλλα όμως, η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να ηρεμήσεις και να «τα βρεις» με τον εαυτό σου, αποφεύγοντας να αναλωθείς σε εξωστρεφείς δραστηριότητες. Επιπλέον, καλό είναι να φροντίσεις την υγεία ή την διατροφή σου.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Κριό δείχνει πρόθυμη να «σου σταθεί» εκπληρώνοντας τις επιθυμίες σου και τώρα που βοηθά και ο Κρόνος από τον Τοξότη έχεις ίσως μια «χρυσή» ευκαιρία να πάρεις και να δώσεις αυτά που σε… συμφέρουν!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact