ΖΩΔΙΑ

Διαβάστε τα ζώδια της Πέμπτης 18 Απριλίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές αλλά και τις μετακινήσεις σου κι εσύ καλείσαι να αξιολογήσεις αυτά που μπορεί να έχουν πραγματική αξία και περιεχόμενο και να βάλεις έγκαιρα στην θέση τους όσους/ες σε… ταλαιπωρούν με ανούσιες παρεμβάσεις. Παράλληλα, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο σε καλεί να επικεντρωθείς στις ανάγκες του σπιτιού ή της οικογένειάς σου.
Ερωτικά
Τουλάχιστον για την ώρα φαίνεται να έχουν προτεραιότητα κάποιες υποχρεώσεις που θα σε κρατήσουν μακριά από ερωτικά παιχνίδια, αν όμως είσαι σε μια σχέση, μπορείς να απολαύσεις τα καλά της οικογενειακής θαλπωρής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να συμβάλλει θετικά στην διεκπεραίωση ποικίλων υποθέσεων αλλά και να σε ωθήσει στην εκμάθηση μιας τεχνικής. Επιπλέον, ίσως σε φέρει πιο κοντά με ένα συγγενικό σου πρόσωπο προκειμένου να διευθετηθεί ένα θέμα που χρονίζει. Παράλληλα ενδέχεται να προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα που μπορεί να σε αγχώσουν, τελικά όμως η Σελήνη στην Παρθένο δεν θα σε αφήσει ακάλυπτο/η!
Ερωτικά
Ένα επαγγελματικό ταξίδι ή meeting μπορεί να υποκρύπτει και άλλου είδους εξελίξεις, ίσως όμως τελικά ο… κώδικας δεοντολογίας ή οι επιφυλάξεις ενός φίλου ή μιας φίλης να σε αποτρέψει από το να δώσεις τη συνέχεια που θα ήθελες.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο σηματοδοτεί την προσπάθεια σου να διασφαλίσεις τα κεκτημένα σου, κάτι που θα γίνει πολύ πιο αποτελεσματικά, αν φροντίσεις να θέσεις έγκαιρα τα όριά σου απέναντι σε απαιτήσεις που σε ξεπερνούν. Σε διαφορετική περίπτωση, κινδυνεύεις να επωμιστείς ξανά ευθύνες που δεν σου αναλογούν ή να ξοδευτείς για να καλύψεις τις ανάγκες ή τις επιθυμίες κάποιων «κακομαθημένων».
Ερωτικά
Η Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να συμβάλλει σε μια αστάθεια στις σχέσεις σου αλλά και στις βασικές σου προτεραιότητες, δημιουργώντας τελικά ένα κλίμα αβεβαιότητας. Σε κάθε περίπτωση μην βιαστείς να δράσεις ή να βγάλεις συμπεράσματαΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact