ΕΛΛΑΔΑ

Δικηγόρος 34χρονης στο «Εκτός Γραμμής»: «Έχει καεί όλο το πρόσωπό της»

«Έχει καεί όλο το πρόσωπό της», αποκάλυψε ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της 34χρονης γυναίκας που έπεσε θύμα επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής» στον Alpha, με τον Τάκη Χατζή και τη Λίδα Μπόλα, ο κ. Λύτρας δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η δράστρια να ήθελε ακόμη και να σκοτώσει την 34χρονη: «Το πρόσωπό της, δυστυχώς, είναι όλο καμένο. Μίλησα με έναν καθηγητή, χημικό, και μου είπε ότι η ποσότητα της ουσίας που της έριξε ήταν μεγάλη και μπορεί να δείχνει ότι δεν είχε πρόθεση μόνο να της προκαλέσει βλάβη, αλλά και να τη σκοτώσει».

«Έχουν κληθεί από την Ασφάλεια πρόσωπα και του φιλικού περιβάλλοντος και του εργασιακού. Έχουν δώσει καταθέσεις και η ασφάλεια προσπαθεί και μέσω των βίντεο αλλά και από τα social και το κινητό της κοπέλας να βρει μια άκρη για το τι έχει συμβεί», πρόσθεσε ο δικηγόρος.

Όπως είπε, το θύμα δεν έχει αναφέρει ότι είχε κάποιο πρόβλημα τον τελευταίο καιρό. Την έχουν συναντήσει δύο φορές από την Αστυνομία, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν κατέστη δυνατό να δώσει κατάθεση. «Κάνουν προσπάθειες οι γιατροί να σώσουν την όρασή της», τόνισε ο κ. Λύτρας.

Προσωπική του εκτίμηση είναι ότι το έγκλημα αυτό «Παραπέμπει προφανώς ότι κάποιος είχε προσωπικό θέμα μαζί της. Μου κάνει πολύ δύσκολο κάποια τυχαία γυναίκα, χωρίς λόγο, να κάνει τη συγκεκριμένη ενέργεια».

Επισήμανε, επίσης, πως «υπάρχει διαφοροποίηση στις ποινές που προβλέπει ο ΠΚ, αν πρόκειται για βαριά σκοπούμενη βλάβη ή για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Το πρώτο τιμωρείται μέχρι 10 χρόνια».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Μήπως μας δουλεύουν;

Τελικά μήπως μας δουλεύουν; Και αυτό δεν είναι…

Κωνσταντίνου: Είμαστε όλοι Πακιστανοί!

Ο λόγος για τον Πέτρο Κωνσταντίνου,που πριν από…

Έρχεται μεγάλη αλλαγή στον ελληνικό στρατό

Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά και ο υφυπουργός…

Εκτός ελέγχου ο απελπισμένος Ερντογάν – Τύπωσε 56 δισ. λίρες καταγγέλει η αντιπολίτευση

Τουρκία: Την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει…

Καλά νέα: Αλλάζουν όλα στα τέλη κυκλοφορίας

Η οικονομική ζημία που έχει προκαλέσει η πανδημία…
contact