ΕΛΛΑΔΑ

Δικηγόρος 34χρονης στο «Εκτός Γραμμής»: «Έχει καεί όλο το πρόσωπό της»

«Έχει καεί όλο το πρόσωπό της», αποκάλυψε ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της 34χρονης γυναίκας που έπεσε θύμα επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής» στον Alpha, με τον Τάκη Χατζή και τη Λίδα Μπόλα, ο κ. Λύτρας δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η δράστρια να ήθελε ακόμη και να σκοτώσει την 34χρονη: «Το πρόσωπό της, δυστυχώς, είναι όλο καμένο. Μίλησα με έναν καθηγητή, χημικό, και μου είπε ότι η ποσότητα της ουσίας που της έριξε ήταν μεγάλη και μπορεί να δείχνει ότι δεν είχε πρόθεση μόνο να της προκαλέσει βλάβη, αλλά και να τη σκοτώσει».

«Έχουν κληθεί από την Ασφάλεια πρόσωπα και του φιλικού περιβάλλοντος και του εργασιακού. Έχουν δώσει καταθέσεις και η ασφάλεια προσπαθεί και μέσω των βίντεο αλλά και από τα social και το κινητό της κοπέλας να βρει μια άκρη για το τι έχει συμβεί», πρόσθεσε ο δικηγόρος.

Όπως είπε, το θύμα δεν έχει αναφέρει ότι είχε κάποιο πρόβλημα τον τελευταίο καιρό. Την έχουν συναντήσει δύο φορές από την Αστυνομία, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν κατέστη δυνατό να δώσει κατάθεση. «Κάνουν προσπάθειες οι γιατροί να σώσουν την όρασή της», τόνισε ο κ. Λύτρας.

Προσωπική του εκτίμηση είναι ότι το έγκλημα αυτό «Παραπέμπει προφανώς ότι κάποιος είχε προσωπικό θέμα μαζί της. Μου κάνει πολύ δύσκολο κάποια τυχαία γυναίκα, χωρίς λόγο, να κάνει τη συγκεκριμένη ενέργεια».

Επισήμανε, επίσης, πως «υπάρχει διαφοροποίηση στις ποινές που προβλέπει ο ΠΚ, αν πρόκειται για βαριά σκοπούμενη βλάβη ή για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Το πρώτο τιμωρείται μέχρι 10 χρόνια».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact