ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Δίνει ελπίδα ο Παναθηναϊκός»

Πολλές πιθανότητες για να περάσει στον επόμενο γύρο της προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ έχει ο Παναθηναϊκός, όπως ανέφερε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα. Ο προπονητής που καθόταν στον πάγκο των «πράσινων» τελευταίο ευρωπαϊκό τους παιχνίδι, το οποίο ήταν στις 6 Δεκεμβρίου του 2012 κόντρα στην Τότεναμ στους ομίλους του Europa League μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και μέσω των δηλώσεων του φάνηκε ότι έχει θετική άποψη για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.

Επιπλέον, μίλησε για την πώληση των Καπίνο, Μαυρία και την αξιοποίηση που πρέπει να υπάρχει με τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά, όσα είπε στoν Βάιο Τσούτσικα:

Για την αποψινή αναμέτρηση: «Έχουμε ανυπομονησία γιατί είναι το πρώτο μετά από δύο χρόνια (στο Τσάμπιονς Λιγκ). Το σημαντικότερο είναι σήμερα γιατί είναι το πρώτο. Σαν Παναθηναϊκός θέλουμε να περάσουμε για να βλέπουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον. Να γυρίσει σε ένα γνωστό μέρος που έχουμε αφήσει ιστορία. Είναι καλό και για το ελληνικό ποδόσφαιρο να προχωράνε οι ελληνικές ομάδες».

Για την κατάσταση του Παναθηναϊκού: «Είναι καλός ο Παναθηναϊκός. Δίνει ελπίδα ότι μπορεί να κάνει ένα καλό παιχνίδι και στην συνέχεια μπορεί να δει με αισιοδοξία τη ρεβάνς. Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλες πιθανότητες να περάσει στον επόμενο γύρο. Δεν ξεκίνησε από το μηδέν. Συνεχίζει από το 7. Έχει μια καλή βάση όχι μόνο για φέτος αλλά και για τα επόμενα χρόνια».

Για τις ακαδημίες που στηρίζουν την πρώτη ομάδα: «Δεν υπάρχουν καλύτερες ακαδημίες από του Παναθηναϊκού, αν ήμουν γονιός εκεί θα τους έστελνα. Ειδικά τα τελευταία χρόνια με τον Γιάννη Σαμαρά. Θα είναι πολύ τυχερά τα παιδιά που πηγαίνουν εκεί. Έχω δουλέψει πολλά με τα παιδιά. Δούλεψαν και προχώρησαν με την αξία τους.

Αυτό που θέλουμε είναι να βλέπουμε να βελτιώνονται. Αυτή είναι η μεγαλύτερη ευχαρίστηση για εμάς. Σε μερικά χρόνια ο Παναθηναϊκός θα έχει μεγάλη διαφορά στο κομμάτι των ακαδημιών συγκριτικά με τις άλλες ομάδες. Παρά τα προβλήματα που πέρασε συνεχίζει να στηρίζει αυτό το κομμάτι».

Για την αξιοποίησή τους: «Είδαμε παίκτες όπως ο Μαυρίας και ο Καπίνο να αποκτούν εμπορική αξία. Ο Δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό με σημαίες. Πρέπει να παράγουμε ποδοσφαιριστές για να μπορούμε στο μέλλον να τους παραχωρούμε και να έχουμε επενδύσεις».

Πηγή: sport-fm.gr
Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact