ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία 11χρονης: «Την έσφαξε και την άφησε σε χωράφι…» – Τα πρώτα λόγια της μητέρας της

«Μου είπαν ότι βρήκαν ένα κοριτσάκι σε ένα χωράφι χτυπημένο» ανέφερε η μητέρα, η οποία βρισκόταν για ώρες στο Αστυνομικό Τμήμα, την ώρα που αποκαλύπτονταν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος στον Πύργο.

Η κόρη της είχε ήδη βρεθεί νεκρή, μαχαιρωμένη στο λαιμό, ενώ ο δράστης, ο οποίος φέρεται να είναι συγγενής της και έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για βιασμό ανήλικου, είχε ήδη ομολογήσει τη δολοφονία της.

Η μητέρα, χωρίς ακόμα να γνωρίζει τις εξελίξεις, μίλησε στο MEGA και στο Live News, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μου είπαν ότι βρήκαν ένα κοριτσάκι σε ένα χωράφι χτυπημένο. Το παιδί μου είναι νεκρό. Δεν έχω τίποτα άλλο. Είμαι στην Αστυνομία.

Είμαι εδώ και τέσσερις ώρες. Δεν μου έχουν πει τίποτα για ύποπτο. Είμαι εδώ τέσσερις ώρες και δεν μου έχουν πει τίποτα. Το μόνο που μου είπαν είναι ότι βρήκαν ένα κοριτσάκι παρατημένο χτυπημένο σε ένα χωράφι».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ανέφερε: «Εδώ και 3-4 λεπτά, ενημερώθηκε η μητέρα γι’ αυτό ακριβώς που είπε. Της είπαν ότι βρήκαν ένα παιδί, δεν έχει ταυτοποιηθεί το παιδί, δεν το έχει αναγνωρίσει ακόμα κανείς.

Αυτός από ό,τι φαίνεται έχει συλληφθεί στο παρελθόν για απόπειρα βιασμού ανηλίκου. Αν είναι αυτό το παιδί, το παιδί το έχει σφάξει, προφανώς με μαχαίρι. Το έσφαξε και το παράτησε σε ένα χωράφι έξω από τα Λεχαινά, ένα παιδί 11 χρονών, αυτός ο… κύριος».

Το χρονικό της τραγωδίας

Η μικρή Βασιλική εξαφανίστηκε χθες το απόγευμα, με το Χαμόγελο του Παιδιού να έχει εκδώσει σχετική ανακοίνωση. Όπως ανέφερε η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», το απόγευμα ήταν μαζί στην αυλή του σπιτιού τους και έπλεναν το αυτοκίνητο. Όταν τελείωσαν, η μικρή της είπε ότι θα πήγαινε στο σπίτι του παππού της, που βρίσκεται σε μια απόσταση 100 μέτρων από το σπίτι τους.

Έκτοτε τα ίχνη της χάθηκαν, με τους γονείς της να σπεύδουν στην αστυνομία και να δηλώνουν την εξαφάνισή της. Οι αστυνομικοί όλη τη νύχτα αναζητούσαν έστω κι ένα σημάδι της. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η μητέρα, κάμερα κλειστού κυκλώματος από ένα κατάστημα με γεωπονικά είδη στην πλατεία του χωριού έχει καταγράψει το κορίτσι έξω από τον φούρνο. «Η κάμερα δείχνει την κόρη μου έως τις 22:30 έξω από τον φούρνο. Φορούσε ένα λευκό φόρεμα μέχρι το γόνατο με μαργαρίτες και λευκές παντόφλες. Τα μαλλιά της τα είχε κοτσιδάκια. Η κάμερα την έχει καταγράψει να φεύγει και να κατευθύνεται προς το σπίτι μας, αλλά το παιδί δεν ήρθε ποτέ εδώ», ανέφερε η μητέρα.

Η αστυνομία έδειξε, επίσης, στους γονείς της 11χρονης ένα ακόμη βίντεο, που δείχνει ένα άγνωστο αυτοκίνητο να κινείται με αργή κατεύθυνση και μετά από λίγο να αναπτύσσει ταχύτητα, ενώ η μικρή φαίνεται να πηγαίνει από πίσω του τρέχοντας. Το σημείο, όπου έχει καταγραφεί το παιδί είναι αρκετά ερημικό. Οι γονείς δεν μπόρεσαν να διακρίνουν το χρώμα, αλλά ούτε και τον αριθμό κυκλοφορίας και το μόνο που ξεχώρισαν είναι ότι ήταν επιβατικό ΙΧ.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact