ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία επιχειρηματία στην Κρήτη: Συνελήφθησαν ο συνέταιρός του, η φίλη του συνεταίρου και ένας 24χρονος

Τρεις συλλήψεις έχουν γίνει μέχρι στιγμής για τη δολοφονία του 40χρονου επιχειρηματία Ιάκωβου Εμμανουήλ, το πτώμα του οποίου βρέθηκε έξω από τη Ρογδιά του Δήμου Μαλεβιζίου έγινε σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, εκτός του συνεταίρου του άτυχου Ιάκωβου, και της συντρόφου του, συνελήφθησαν ακόμα ένας νεαρός.

Σύμφωνα με το cretapost.gr έχει συλληφθεί ο 33χρονος συνέταιρος του επιχειρηματία, με τον οποίο είχαν ανοίξει κατάστημα πρόσφατα στο Ηράκλειο, η νεαρή σύντροφός του που κατηγορείται για συνέργεια στην όλη υπόθεση, ένας 24χρονος, ο οποίος  κατηγορείται από τον 33χρονο ότι ήταν εκείνος που κατάφερε και τα θανατηφόρα χτυπήματα στον 40χρονο αλλά και η σύντροφος του 24χρονου, η οποία δεν εμπλέκεται στην όλη υπόθεση, αλλά κατηγορείται για κατοχή ποσότητας χασίς.

Αρχικά οι διωκτικές αρχές είχαν προχωρήσει στη σύλληψη μόνο της νεαρής συντρόφου του συνεταίρου, η οποία φαίνεται να «μίλησε» για το τι συνέβη στο μοιραίο ραντεβού, ενώ σε βάρος του 33χρονου συνεταίρου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για άλλες υποθέσεις και κρατείται.

Ο 24χρονος, ο οποίος φέρεται να έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη δολοφονία του άτυχου επιχειρηματία και αρχικά διέφευγε της σύλληψης, τελικά εντοπίστηκε στα Χανιά και οδηγείται στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου.

Σημειώνεται ότι η υπόθεση για την αστυνομία δεν έχει κλείσει, καθώς συνεχίζονται οι έρευνες, ώστε να διευκρινιστεί ο ακριβής ρόλος, που έπαιξε ο καθένας από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση του στυγερού εγκλήματος.

Σημαντικό όπλο στα χέρια των αστυνομικών που χειρίστηκαν την υπόθεση αποτέλεσε το υλικό από κάμερες ασφαλείας που είχαν καταγράψει τις κινήσεις των δραστών, αλλά και η άρση απορρήτου των κινητών τηλεφώνων.

Ωστόσο τα λάθη, στα οποία υπέπεσαν, βοήθησαν τους αστυνομικούς να συνθέσουν όλα τα στοιχεία μεταξύ τους και να “δέσουν” την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Εξάλλου από την αρχή, οι δράστες είχαν χαρακτηριστεί «ερασιτέχνες» μιας και άφησαν πίσω τους αρκετά αξιοποιήσιμα ευρήματα για τις διωκτικές αρχές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα χτυπήματα που είχε δεχτεί ο άτυχος επιχειρηματίας στο πρόσωπο ήταν αυτά, που του επέφεραν το θάνατο.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact