ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Μπάμπη: Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση – Τι έδειξε

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του Μπάμπη στο Μεσολόγγι, γιατί φέρεται τα φυσίγγια που τον σκότωσαν να προέρχονται από την καραμπίνα που κουβαλούσε μαζί του το μοιραίο βράδυ.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Alpha, τα φυσίγγια προέρχονται από την καραμπίνα του νεαρού, κάτι που ταυτοποίησαν οι αρχές μετά από έρευνα στο σπίτι του. Ωστόσο, το όπλο δεν έχει βρεθεί και διεξάγεται σχετική έρευνα, για να πέσει περισσότερο «φως» στην υπόθεση.

Επίσης, κοντά στο σημείο της δολοφονίας εντοπίστηκε ένα κομμάτι από φυσίγγιο που έχει σταλεί για έλεγχο στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Σημειώνεται, ότι η ιατροδικαστική εξέταση έχει ολοκληρωθεί, ενώ οι αρχές αναμένεται να πάρουν δείγμα DNA από τον κατηγορούμενο κρεοπώλη, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να εμπλέκονται και άλλα άτομα στη δολοφονία του Μπάμπη.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

Στο κινητό του Μπάμπη οι «απαντήσεις» – Κρίσιμη η συνομιλία 12 δευτερολέπτων με τον κρεοπώλη

Την ίδια ώρα σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών στο σημείο που εντοπίστηκε η σορός του Μπάμπη στο Μεσολόγγι αλλά και στην ευρύτερη περιοχή για την ανεύρεση του όπλου του εγκλήματος και του κινητού του 31χρονου.

Οι ερευνητές θεωρούν ότι το κινητό του νεαρού πρόκειται να «δώσει» σημαντικές απαντήσεις για τα όσα συνέβησαν πριν ο κρεοπώλης με τον 31χρονο φθάσουν στο σημείο που εντοπίστηκε νεκρός, ενώ εκτιμούν ότι ο κατηγορούμενος είναι πιθανό να πέταξε το όπλο και το κινητό του θύματος σε άλλη περιοχή κοντά στην πόλη, και όχι κοντά στο σημείο της δολοφονίας.

Αυτό που γνωρίζουν είναι ότι εκείνη τη νύχτα ο κατηγορούμενος κάλεσε τον Μπάμπη και μίλησαν για 12 δευτερόλεπτα, χωρίς να ξέρουν όμως το περιεχόμενο της συνομιλίας τους. Μέσα από τις συνομιλίες θα φανεί με ποιον τρόπο ο κατηγορούμενος παρέσυρε στο σημείο τον 31χρονο και αν είχε προσχεδιάσει την πράξη του. Αν πρόκειται δηλαδή για φόνο εκ προμελέτης.

Στο μικροσκόπιο της έρευνας για την ανεύρεση στοιχείων έχουν μπει τα ρούχα που φορούσε ο νεαρός τη νύχτα που δολοφονήθηκε (ένα μπλε αμάνικο μπουφάν, ένα πράσινο πουλόβερ, ένα μαύρο παντελόνι και μαύρα μποτάκια), ενώ οι αστυνομικοί έχουν λάβει δείγμα DNA από τον κρεοπώλη, το οποίο θα συγκριθεί με γενετικό υλικό από τα νύχια του θύματος. Τα αποτελέσματα αναμένεται να έχουν βγει μέχρι αύριο το πρωί ενώ, μετά την έκδοση τους, ο κρεοπώλης αναμένεται να κληθεί εκ νέου από την ανακρίτρια για περαιτέρω εξηγήσεις.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact