ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφόνος Κυριακής: «Εγώ πάντως την αγαπώ»…

Ο 39χρονος πρώην σύντροφος της Κυριακής Γρίβα μίλησε σε ψυχιάτρους στον Κορυδαλλό και φέρεται να υποστήριξε πως δεν γνωρίζει για το έγκλημα που διέπραξε εξώ από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Ανάργυρων, ενώ είπε σε χρόνο ενεστώτα ότι αγαπάει τη γυναίκα που σκότωσε.

«Δεν θυμάμαι» φέρεται να απάντησε σε ερωτήσεις για το έγκλημα, σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη, Βασίλη Λαμπρόπουλο, που μίλησε στην εκπομπή «Live News», λέγοντας ότι ο δράστης φέρεται να πρόσθεσε: «Εγώ πάντως την Κυριακή την αγαπώ»…

Οι γιατροί που εξέτασαν τον 39χρονο δήλωσαν πως είναι σε σύγχυση και ότι δεν αντιλαμβάνεται τις πράξεις του το τελευταίο χρονικό διάστημα, όπως την απόπειρα αυτοκτονίας που διέπραξε. Επίσης, ανέφεραν ότι αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα, τη στιγμή που οι προηγούμενοι γιατροί είχαν δηλώσει το αντίθετο.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ είχε δηλώσει ότι ο 39χρονος επιδιώκει να επιτύχει το ακαταλόγιστο, ώστε να μειώσει τις επιπτώσεις που θα κληθεί να αντιμετωπίσει για τη δολοφονία που διέπραξε.

Υπενθυμίζεται ότι ο 39χρονος νοσηλεύτηκε αρχικώς στο Αττικό νοσοκομείο, διασωληνωμένος, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε, χρησιμοποιώντας τις γάζες που είχε από τον αυτοτραυματισμό του έξω από το Α.Τ. Μετά την αποσωλήνωσή του εξετάστηκε από ψυχίατρο, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να εκτιμήσει την κατάστασή του, αφού ο δράστης επέδειξε πλημμελή συνεργασία και απαντούσε στις ερωτήσεις μονολεκτικά ή με νοήματα.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact