ΕΛΛΑΔΑ

Δωρεά για… γέλια από τη γερμανική εταιρία Lidl

«Καταξοδεύτηκε» ακόμη ΜΙΑ φορά η γερμανική εταιρία Lidl, καθώς πρόσφερε το -πενιχρό για το τεράστιο οικονομικό μέγεθός της- ποσό των 100.000 ευρώ για να συμμετάσχει στην κάλυψη επειγόντων αναγκών του Εθνικού Συστήματος Υγείας της χώρας μας!

Παράλληλα, η εταιρία προχωρά σε δωρεά 50.000 μασκών στην Περιφέρεια Αττικής για τον ίδιο σκοπό. «Η στήριξη και η φροντίδα των συνανθρώπων μας αποτελούν στρατηγική προτεραιότητα της Lidl Ελλάς, κάτι που αποδεικνύει καθημερινά με πράξεις προς την ελληνική κοινωνία.

Στις δύσκολες αυτές στιγμές θεωρούμε καθήκον μας να στρέψουμε το ενδιαφέρον μας στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και να σταθούμε αρωγός στη μάχη του κατά του Covid-19» ανέφερε η διευθύντρια Επικοινωνίας, Εταιρικής Υπευθυνότητας και Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης της Lidl Ελλάς Βασιλική Αδαμίδου.

Στη σωστή κατεύθυνση η χειρονομία της εταιρίας, ωστόσο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και γενναία σε σχέση με το μέγεθός της. Αλλωστε το ελληνικό σκέλος του γερμανικού κολοσσού κατέχει ένα ιδιαίτερα σημαντικό κομμάτι στην πίτα του λιανικού εμπορίου και αποτελεί έναν από τους πιο μεγάλους παίκτες του κλάδου.

Προσφορά

Αντίστοιχα ποσά έχουν προσφέρει πολύ μικρότερες εταιρίες, από αυτές που χαρακτηρίζονται μικρομεσαίες, ενώ άλλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ με πολύ μικρότερο εύρος ή και μόνο με τοπική παρουσία πρόσφεραν ακόμα μεγαλύτερα.

Άλλωστε, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο η γερμανική πολυεθνική κάθε άλλο παρά επηρεάστηκε από τα μέτρα που επιβλήθηκαν στην αγορά, καθώς οι καταναλωτές έχουν τα σούπερ μάρκετ ως μόνη επιλογή για τον εφοδιασμό τους με τα απαραίτητα.

Πηγη: dimokratianews.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact