ΕΛΛΑΔΑ

ΕΑΠ: Νέος κύκλος αιτήσεων για μεταπτυχιακά προγράμματα

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) για υποψήφιους φοιτητές σε πέντε επιπλέον μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών.

Το ΕΑΠ, το μεγαλύτερο Δημόσιο Ελληνικό Πανεπιστήμιο ανοικτής και εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, ενεργοποίησε την πύλη αιτήσεων για τα νέα μεταπτυχιακά στις 5 Δεκεμβρίου διευρύνοντας περαιτέρω τα διαθέσιμα προγράμματα σπουδών που είναι ανοικτά το τρέχων διάστημα προς υποβολή αιτήσεων από νέους φοιτητές.

Τα νέα προγράμματα που προσφέρονται στους ενδιαφερόμενους καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αντικειμένων και περιλαμβάνουν τους εξής μεταπτυχιακούς τίτλους:

«Δημιουργική Γραφή»

«Σύγχρονες Δημοσιογραφικές Σπουδές»

«Διαχείριση Γήρανσης και Χρόνιων Νοσημάτων»

«Αθλητικές Σπουδές: Κοινωνιολογία, Ιστορία, Ανθρωπολογία»

«Language Education for Refugees and Migrants»

Τα νέα μεταπτυχιακά εγκαινιάστηκαν το 2016 στο πλαίσιο μίας ευρύτερης νέας προσέγγισης που υιοθετεί το Πανεπιστήμιο με σκοπό την πλήρη αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του, περιλαμβανομένης της διεύρυνσης του θεματικού αντικειμένου που μπορούν να επιλέγουν οι φοιτητές στο ανανεωμένο πρόγραμμα σπουδών.

Οι υποψήφιοι φοιτητές καλούνται να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στα νέα μεταπτυχιακά προγράμματα έως τις 8 Ιανουαρίου 2017, με την έναρξη των μαθημάτων να έχει οριστεί για την Άνοιξη 2017 (εαρινό εξάμηνο ακαδημαϊκού έτους 2016-17).

Ο νέος κύκλος αιτήσεων εξελίσσεται παράλληλα με την πρόσκληση ενδιαφέροντος του ΕΑΠ για αιτήσεις σε επιπλέον 24 μεταπτυχιακά προγράμματα, καθώς και 6 προπτυχιακά προγράμματα σπουδών, που ξεκίνησε στις 14 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την επόμενη εβδομάδα, με το κλείσιμο της πύλης αιτήσεων για τα συγκεκριμένα προγράμματα στις 20 Δεκεμβρίου.

Ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ΕΑΠ (www.eap.gr). Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αιτήσεων είναι η 8η Ιανουαρίου 2017. Πληροφορίες για όλες τις ενεργές προσκλήσεις αιτήσεων στο ΕΑΠ εδώ.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact