ΚΟΣΜΟΣ

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο καιρό η ανθρωπότητα σχολίασε ο Γέροντας Αθανάσιος επισημαίνοντας ότι είναι η ώρα που ζούμε τις προφητείες.

Όπως ο ίδιος υποστήριξε «Σκηνές αποκαλύψεως εκτυλίσσονται στα μάτια μας.

Πλέον δεν μελετούμε τις προφητείες αλλά τις ζούμε.Όλα όσα προανήγγειλαν οι προφήτες μας λαμβάνουν σάρκα και οστά σήμερα. Είμαστε σε ένα ζωφερό μεταίχμιο χρονικά θα έλεγα. Περάσαμε ένα καλοκαίρι με το 1/3 των δέντρων μας σε καίρια γεωστρατηγικά σημεία να παραδίνεται στη φωτιά. Το κακό ξεκίνησε από κάτω από το Ισραήλ όπως το είδαν οι Άγιοι του Θεού μας και μας μετέφεραν οι σύγχρονοι γεροντές μας.»

Μιλώντας για τη θρησκευτική ομόνοια που θα έπρεπε να υπάρχει υποστήριξε ότι τα Πατριαρχεία ανά τον κόσμο είναι μονίμως σε μία διαρκή αντιπαράθεση. Σέρβοι, Ρώσοι Κωνσταντινοπολίτες τρώγονται σαν τα όρνια.

Σχολιάζοντας τον πόλεμο στο Ισραήλ τόνισε ότι θα είναι καταλυτικός. Ωστόσο δεν άφησε εκτός κάδρου και τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επισημαίνοντας ότι μέσα στην όλη δίνη σήκωσε το ανάστημά του αλλά δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι τα κόλλυβα του τα έχει στο ζωνάρι του όπως έλεγαν οι σύγχρονοι γέροντές μας.

Γέροντας Αθανάσιος: Όσα είπε για Ερντογάν, Άγιο Παΐσιο και Κοσμά Αιτωλό

Άγιος Παΐσιος: Η προφητεία για το Ισραήλ και τον ρόλο της Ρωσίας που ανατριχιάζει

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Η αλήθεια είναι πως την τελευταία εβδομάδα ζούμε συγκλονιστικά γεγονότα. Μία Μέση Ανατολή να πνίγεται στο αίμα ενώ δεν έχουν ησυχάσει ακόμη τα τύμπανα του πολέμου στην Ουκρανία. Πολλοί, λοιπόν, βρίσκουν την ευκαιρία να ανατρέξουν στα γραφόμενα των Αγίου Παϊσίου και Κοσμά του Αιτωλού και να διαβάσουν με προσοχή όσα είχαν γράψει.

Η Μέση Ανατολή θα γίνει γήπεδο πολέμων

Χαρακτηριστική η προφητεία του Αγ. Παϊσίου που αναφέρει:

«Θα έρθει καιρός, που θα κατέβει το ρωσικό για να πηγαίνουν στους Εβραίους εκεί που θα γίνει πόλεμος. Θα είναι τακτικός στρατός. Απ’ αυτόν δεν θα πάθετε τίποτα. Αλλά από το ρέμπελο θα πάθετε πολλά. Αν περάσει από την Αυλώνα, χαρά στην Μακεδονία. Αν περάσει από την Μακεδονία, δηλαδή από την Εγνατία οδό, αλλοίμονο στην Μακεδονία. Θα γίνει μεγάλο κακό».

Ο Άγιος Παΐσιος έλεγε ότι: «Η Μέση Ανατολή θα γίνει γήπεδο πολέμων, στους οποίους θα λάβουν μέρος και οι Ρώσοι[…] Στην Κωνσταντινούπολη θα γίνει μεγάλος πόλεμος μεταξύ των Ρώσων και των Ευρωπαίων (ΝΑΤΟ) και θα χυθεί πολύ αίμα. Η Ελλάδα δεν θα έχει πρωτεύοντα ρόλο σε αυτόν τον πόλεμο, αλλά θα της δοθεί η Κωνσταντινούπολη, όχι γιατί μας ευλαβούνται οι Ρώσοι, αλλά γιατί δεν θα βρίσκουν άλλη καλύτερη λύση και θα καταλήξουν σ’ αυτή την συμφωνία με την Ελλάδα, μια και θα τους πιέζουν οι δύσκολες τότε περιστάσεις».

Επίσης ο Άγιος Παΐσιος έλεγε ότι «θα οικονομήσει ο Θεός σ’ αυτό τον πόλεμο όλοι να γυρίσουν ηττημένοι. Ο ελληνικός στρατός θα είναι θεατής. Δεν θα γυρίσει κανένας νικητής. Γήπεδο θα είναι η Παλαιστίνη, τάφος η Νεκρά Θάλασσα. Αυτό θα είναι το πρώτο ημίχρονο, αλλά θα υπάρχει και δεύτερο ημίχρονο. (Ίσως με αυτά τα προφητικά λόγια ο Γέροντας Παϊσιος να θέλει να μας πει ότι ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινήσει από τα μέρη της Συρίας και της Παλαιστίνης και μετά θα επεκταθεί και στην Μ. Ασία και την Κων/πολη).

Μετά τα γεγονότα αυτά ο άνθρωπος θα φθάσει σε αδιέξοδο και τότε όλοι θα ζητούν να μάθουν για το Ευαγγέλιο και τις Γραφές. Ο Χριστός θα λυπηθεί τον κόσμο και θα δείξει ένα σημείο για να πιστέψουν. Τότε θα ψάχνει κανείς να βρει άπιστο».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact