ΕΛΛΑΔΑ

Ευχάριστα νέα για την υγεία της Μίνας Αρναούτη

Εντύπωση προκαλεί η παραίτηση του δικηγόρου της οικογένειας Παντελίδη, Πέτρου Καϊμακάμη, λίγες ημέρες μάλιστα πριν από την έκδοση του πορίσματος για το ατύχημα. Πάντως η υγεία της Μυρσίνης Αρναούτη βελτιώνεται και σύντομα θα καταθέσει.

«Η μητέρα της είναι αρκετά χαρούμενη γιατί φαίνεται ότι το παιδί της έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο.Έχει αρχίσει να θυμάται το τροχαίο» δηλώνει ο Γιάννης Κωλέττης, δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη.

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα από τους θεράποντες ιατρούς για την πορεία της υγείας της. Η 31χρονη βγήκε από τη ΜΕΘ, όπου νοσηλευόταν για περίπου 40 μέρες. Τώρα νοσηλεύεται σε θάλαμο αυξημένης φροντίδας. Η κατάθεση της στην Τροχαία θα γίνει όταν νιώσει καλά ψυχολογικά και σωματικά.

Εντωμεταξύ, η Φρόσω Κυριακού αναμένεται τις επόμενες ημέρες να καταθέσει στην Τροχαία. «Είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Προσπαθεί να διαχειριστεί αρχικά το ίδιο το συμβάν και εν συνεχεία όλες τις παραφιλολογίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας» δηλώνει ο δικηγόρος της, Χρήστος Άσπρος, ο οποίος επισημαίνει ότι η 21χρονη ήταν η συνοδηγός στο μοιραίο όχημα και πως τον τελευταίο καιρό δέχεται απειλές και η οικογένεια της θα κινηθεί νομικά.

Την ίδια ώρα μεγάλη εντύπωση προκαλεί η παραίτηση του δικηγόρου της οικογένειας Παντελίδη, Πέτρου Καϊμακάμη και μάλιστα λίγες ημέρες πριν εκδοθούν τα πορίσματα για τα αίτια του ατυχήματος. Η οικογένεια ενημέρωσε μέσω της επίσημης σελίδας του τραγουδιστή, ότι τη νομική εκπροσώπηση της ανέλαβε ο δικηγόρος, Χαράλαμπος Λυκούδης.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact