SOCIAL MEDIA

Έγινε διάσημη στο Ίντερνετ επειδή έκανε κάτι… απίστευτα αηδιαστικό

Η σέξι ξανθιά δημοσίευσε μια σειρά από tweets τα οποία την μετέτρεψαν σε «σταρ του διαδικτύου» εν μία νυκτί, παρά το γεγονός ότι το περιεχόμενό τους ήταν κάθε άλλο παρά… κολακευτικό.

Η Makela από το Τορόντο του Καναδά ήταν (μέχρι και την περασμένη εβδομάδα) μια απλή και συνηθισμένη κοπέλα, η οποία περιστασιακά ανέβαζε στα social media τολμηρές φωτογραφίες της αλλά και αναρτήσεις όπου σχολίαζε την καθημερινότητά της.

Όλα αυτά όμως άλλαξαν πριν από λίγες μέρες, όταν η σέξι ξανθιά δημοσίευσε μια σειρά από tweets τα οποία την μετέτρεψαν σε «σταρ του διαδικτύου» εν μία νυκτί, παρά το γεγονός ότι το περιεχόμενό τους ήταν κάθε άλλο παρά κολακευτικό για την ίδια.

Τα «τιτιβίσματα» αφηγούνταν μια ξεκαρδιστική ιστορία την οποία έζησε πριν από λίγο καιρό η Makela και αφορούσαν το «επεισοδιακό» πρώτο της ραντεβού με έναν άντρα, ο οποίος δεν κατονομάζεται.

Στα tweets που έγιναν viral μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα, η όμορφη κοπέλα περιγράφει πώς ακολούθησε τον καλό της στο διαμέρισμά του, προκειμένου να περάσουν μαζί μια καυτή βραδιά, αλλά τελικά βίωσε μια από τις πιο… σουρεαλιστικές εμπειρίες της ζωής της αφού, όταν χρησιμοποίησε την τουαλέτα του, διαπίστωσε (με φρίκη) ότι δεν λειτουργούσε το καζανάκι.

Η συνέχεια της ιστορίας είναι πραγματικά απίστευτη. Η κοπέλα, έχοντας πανικοβληθεί από το ενδεχόμενο να ρεζιλευτεί στον νέο της φίλο και συνειδητοποιώντας ότι είχε μείνει ώρα στην τουαλέτα, αποφάσισε να κάνει κάτι… ακραίο, προκειμένου να βγει από τη δύσκολη θέση.

Έτσι, έβαλε το χέρι της στη λεκάνη, έπιασε το … προϊόν της αφόδευσής της, το τύλιξε προσεκτικά σε χαρτί υγείας και το έβαλε στην τσάντα της, με σκοπό να προσπαθήσει να  το ξεφορτωθεί με την πρώτη ευκαιρία.

Αυτή η ευκαιρία όμως τελικά άργησε πολύ και η κοπέλα πέρασε αρκετές ώρες προσπαθώντας να το παίξει «άνετη» στον φίλο της ο οποίος είχε όρεξη για τρελίτσες, ενώ στην πραγματικότητα την είχε κόψει κρύος ιδρώτας ότι το «μυστικό» της θα αποκαλυπτόταν λόγω οσμής.

Ευτυχώς, η παράξενη ιστορία της ξανθιάς καλλονής είχε αίσιο τέλος, αφού κατάφερε να ξεφορτωθεί το «πακετάκι» στην τσάντα της μετά από κάποιες ώρες, όταν ο φίλος της πήγε ο ίδιος τουαλέτα και επιδιόρθωσε το χαλασμένο καζανάκι και μάλιστα χωρίς ο ίδιος να υποψιαστεί τίποτα για το μυστικό της.  Ωστόσο, η αυθόρμητη κοπέλα αποφάσισε τελικά πως η ντροπιαστική εμπειρία της ήταν πολύ αστεία για να την κρατήσει για τον εαυτό της και έτσι αποφάσισε να τη μοιραστεί με κάθε λεπτομέρεια με τους φίλους της στα social media.

Αυτό που δεν περίμενε, ωστόσο, ήταν ότι η αφήγησή της θα γινόταν viral, μετατρέποντάς τη σε φίρμα του διαδικτύου. Η όμορφη Makela όμως δεν κέρδισε μόνο φήμη από την αστεία της ιστορία αλλά προσέλκυσε και το ενδιαφέρον εκατοντάδων ανδρών, οι οποίοι την πολιορκούν στενά μέσω Twitter και Facebook και δηλώνουν καταγοητευμένοι από το χιούμορ αλλά και την εντυπωσιακή της εμφάνιση.

«Δεν με νοιάζει αν είσαι “poop girl” (αυτό είναι πλέον το… παρατσούκλι της στα social media), εγώ σ’ αγαπώ όπως και να ‘χει», της γράφει ένας από τους πολλούς χρήστες που ζητούν επίμονα να την γνωρίσουν από κοντά.

Βέβαια, αυτό έχει μάλλον να κάνει και με τις πολλές σέξι αναρτήσεις της, οι οποίες αποκαλύπτουν ένα κορμί για το οποίο οι άνδρες θα μπορούσαν να… παραβλέψουν πολλά.

Έγινε διάσημη στο Ίντερνετ επειδή έκανε κάτι... απίστευτα αηδιαστικό - Εικόνα 0Έγινε διάσημη στο Ίντερνετ επειδή έκανε κάτι... απίστευτα αηδιαστικό - Εικόνα 1

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact