ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Έγινε της… κελεμπίας στην Ψαρού της Μυκόνου!

Εγινε της… κελεμπίας στην Ψαρού της Μυκόνου, όπου και φέτος εμφανίστηκε ο… Ρέμος της Αιγύπτου Αμρ Ντιάμπ. Ο καλλιτέχνης, ο οποίος επέλεξε να εμφανιστεί το περασμένο Σάββατο ξανά στο N’ammos, ξεσήκωσε τους θαυμαστές του, οι οποίοι έστρωσαν στα πόδια του… χρυσάφι, με τη μορφή σαμπάνιας.

Στη ζωντανή εμφάνιση του τραγουδιστή παρευρέθηκαν Αιγύπτιοι και Αραβες κροίσοι, ενώ εντύπωση έκανε το γεγονός ότι απουσίαζαν οι Ελληνες επιχειρηματίες και εφοπλιστές που συνήθως πιάνουν πρώτο τραπέζι πίστα σε τέτοιου είδους events. Ανάμεσα στους θεατές πάντως βρέθηκε και η Λίντσεϊ Λόχαν, η οποία πριν από τη συναυλία φωτογραφήθηκε με θαυμάστριές της από την Αραβία.
Οπως πέρσι έτσι και φέτος οι πάμπλουτοι Αραβες (οι περισσότεροι έφτασαν στο αιγαιοπελαγίτικο νησί με τα υπερπολυτελή σκάφη τους) έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη (όχι πως τους ενόχλησε ιδιαίτερα!) προκειμένου να απολαύσουν τον Ντιάμπ σε αυτή την ξεχωριστή εμφάνιση. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», κάποιοι από αυτούς άνοιξαν τρεις φιάλες σαμπάνια, οι οποίες ήταν καλυμμένες με φύλλα χρυσού και η τιμή τους φτάνει τα 120.000 (!) ευρώ έκαστη, ενώ στη συνέχεια επιδόθηκαν σε… πόλεμο με πιο φτηνές (για τα δικά τους βαλάντια) εκδοχές. Πάντως το εισιτήριο στην είσοδο του μαγαζιού κόστιζε 50 ευρώ, ενώ αν κάποιος επέλεγε να καθίσει σε τραπέζι και να δειπνήσει, θα έπρεπε να πληρώσει 200 ευρώ.

Οσο για τη σκηνή πάνω στην οποία ο Αμρ Ντιάμπ τα έδωσε όλα; Κλήθηκαν τεχνικοί από την Αθήνα, ώστε να στήσουν την κατασκευή, η οποία τοποθετήθηκε μέσα στη θάλασσα. Για να γίνει το σκηνικό ακόμη πιο εξωτικό στόλισαν τη σκηνή με φοίνικες, οι οποίοι φωτίζονταν με led και laser, ενώ όταν ο «Ρέμος της Αιγύπτου» έκανε την εμφάνισή του, δεκάδες πυροτεχνήματα φώτισαν τον μυκονιάτικο ουρανό.
Ο καλλιτέχνης επέλεξε για τη συναυλία του μαύρο Τ-shirt και γκρι παντελόνι, αφού υιοθετεί casual στιλ για τα live του. Εννοείται βέβαια ότι στο ρεπερτόριό του περιέλαβε ξανά το «Tamally Maak», το τραγούδι που ακούγεται στους τίτλους τέλους της εκπομπής «Ολα» του Θέμου Αναστασιάδη.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact