ΕΛΛΑΔΑ

Εγκαινιάζεται η στρατηγική «βδομάδα-βδομάδα»

Νέα στρατηγική εγκαινιάζει η κυβέρνηση αναφορικά με την ανακοίνωση των μέτρων περιορισμού της ελευθερίας που επιβάλλονται παντού.

Εγκαινιάζεται η στρατηγική «βδομάδα-βδομάδα»: Οι «ειδικοί» θα συνεδριάζουν και θα εισηγούνται στα τέλη κάθε εβδομάδας για την άρση ή την επιβολή περιορισμών και οι αποφάσεις, που θα λαμβάνονται από την κυβέρνηση, θα ανακοινώνονται από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά στην τακτική ενημέρωση της Παρασκευής.

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ: ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ, κάτι που αν μη τι άλλο παραπέμπει σε άλλες καταστάσεις.

Με αυτόν τον τρόπο, θεωρούν στην κυβέρνηση ότι θα αποφευχθούν οι αντιφατικές δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών, αλλά και ορισμένων εκ των «ειδικών», οι οποίοι στις δημόσιες τοποθετήσεις τους εκφράζουν διαφορετικές θέσεις από την πλειοψηφία της επιτροπής που δίνει εν τέλει τις κατευθύνσεις. Επιπλέον οι πολίτες συνηθίζουν στο δελτίο μέτρων και στις ανακοινώσεις υποδείξεων.

Την ίδια ώρα, στα τέλη της εβδομάδας ελπίζεται πως θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με την επαναλειτουργία της αγοράς από την επόμενη Δευτέρα κι ενώ ήδη έχει τυπικά ξεκινήσει η χειμερινή εκπτωτική περίοδος.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ:

Καταγγελίες για το μακελειό

Δημοσιεύτηκε από Fnews.gr στις Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021

 

Ο γ.γ. Εμπορίου, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, αναφέρει πως «πρέπει να λειτουργήσει η αγορά άμεσα κι αυτός είναι ο στόχος», ενώ πρόσθεσε ότι το click away δεν επιβάρυνε το επιδημιολογικό status. Έτσι, όλη την εβδομάδα θα υπάρξουν διαβουλεύσεις προκειμένου να διαμορφωθεί το πλαίσιο με το οποίο θα επαναλειτουργήσουν τα εμπορικά καταστήματα – εφόσον, βέβαια, δώσουν το πράσινο φως οι «ειδικοί», οι οποίοι βέβαια είπαν πως η κυβέρνηση έχει την τελική απόφαση και δεν ευθύνονται για ό,τι επακολουθήσει

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact