ΚΟΣΜΟΣ

Εγκατέλειψαν το μωρό τους στην παρένθετη μητέρα γιατί γεννήθηκε με σύνδρομο Down

Ένα ζευγάρι Αυστραλών άφησαν το ένα από τα δύο δίδυμα νεογέννητα λόγω της ασθένειας

Πλήρωσαν 15.000 δολάρια μέσω πρακτορείου για να αποκτήσουν παιδί μέσω παρένθετης μητέρας, αλλά στη συνέχεια έδειξαν το αδίστακτο πρόσωπο της ανθρώπινης φύσης.

Ο λόγος για ένα ζευγάρι Αυστραλών που εγκατέλειψε το ένα από τα δύο μωρά τους στην παρένθετη μητέρα του επειδή γεννήθηκε με σύνδρομο Down.

Η Ταϊλανδή γυναίκα είναι 21 ετών, έχει δύο δικά της παιδιά και ζει μέσα στη φτώχια, αλλά δηλώνει με δάκρυα στα μάτια πως θα μεγαλώσει τον μικρό Γκάμι, όπως ονομάστηκε το νεογέννητο σαν δικό της παιδί.

Δυστυχώς η εύθραστη υγεία του μικρού απαιτεί πολυέξοδες επεμβάσεις, μία από τις οποίες πρέπει να γίνει άμεσα στην καρδιά του μωρού. Από όταν δημοσιοποιήθηκε η ιστορία του μωρού που γνώρισε την εγκατάλειψη από την πρώτη στιγμή της ζωής του, άνθρωποι από όλον τον κόσμο συγκινημένοι έσπευσαν να δηλώσουν την υποστήριξή τους. Ήδη μάλιστα έχει συγκεντρωθεί για τον Γκάμι ποσό περίπου 120.000 δολαρίων, ώστε να καλύπτονται τα επείγοντα έξοδα.

Παράλληλα, άνθρωποι από όλον τον κόσμο κατακρίνουν την ενέργεια των άκαρδων Αυστραλών που χώρισαν τον Γκάμι από τη δίδυμη αδερφούλα του. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας Τζον Άμποτ δήλωσε: «Είναι μια πολύ θλιβερή ιστορία, δεν μπορώ να πιστέψω πώς έκαναν τέτοιο πράγμα».


Πηγή: protothema.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact