ΕΛΛΑΔΑ

Είχε γίνει καταγγελία για κακοποίηση της Τζωρτζίνας το 2014

Συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα είχε καταγγείλει πως η Τζωρτζίνα είχε κακοποιηθεί, όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν έγκυος.

Σε μία ακόμη συγκλονιστική αποκάλυψη για την υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα προχώρησε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή «Live News».

Τρεις ημέρες μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, της μητέρας των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης της, Τζωρτζίνας, οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ, τον Οκτώβριο του 2014, όταν η Τζωρτζίνα ήταν σχεδόν ενός έτους, είχε γίνει καταγγελία σε Οργανισμό από πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος του ζευγαριού για κακοποίηση του παιδιού.

Ο Οργανισμός απευθύνθηκε στον δήμο της Πάτρας και ακολούθησε επίσκεψη κοινωνικών λειτουργών στο σπίτι της οικογένειας, ωστόσο φαίνεται πως ο έλεγχος ήταν ανεπαρκής… Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης υποστήριξαν ότι όλα αυτά ήταν κακοήθειες και η έρευνα σταμάτησε, χωρίς καν το μωρό να εξεταστεί από ιατροδικαστή!

Σημειώνεται ότι οι Αρχές είχαν κάνει μόνο μία επίσκεψη στο σπίτι της οικογένειας μετά την καταγγελία και μάλιστα με προκαθορισμένο ραντεβού, επομένως τα στοιχεία, αν υπήρχαν, θα μπορούσαν να καλυφθούν.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact