ΕΛΛΑΔΑ

Είχε παρελθόν ο Αλβανός που έδεσε τη μάνα στο μπάνιο και βίασε την κόρη

Την Τρίτη οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας ο 35χρονος Αλβανός δράστης της ληστείας και του βιασμού της 53χρονης και του ξυλοδαρμού της 76χρονης μητέρας της, στη Νέα Μανωλάδα, το απόγευμα της Κυριακής.

Ενώπιον του Εισαγγελέα Αμαλιάδας, ο 35χρονος ζήτησε και πήρε αναβολή για να απολογηθεί την Παρασκευή το μεσημέρι.

Σημειώνεται πως ο δράστης που κατά τη διάρκεια της εξέτασής του από τους αστυνομικούς ζήτησε συγνώμη, βαρύνεται όχι μόνο με τις κατηγορίες της συγκεκριμένης δικογραφίας, αλλά τον συνοδεύουν κι άλλες από άλλες υποθέσεις.

Είχε παρελθόν ο δράστης

Ο 35χρονος υπήκοος Αλβανίας σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr είχε εμπλακεί σε ακόμα μια ληστεία την περιοχή του Λάππα σε βάρος ηλικιωμένου, αλλά και σε αρκετές διαρρήξεις μαζί με έναν ομοεθνή συνεργό του.

Σε μια από αυτές φανέρωσε και πάλι τις τάσεις διαστροφής, όταν σε σπίτι που μπήκαν για να κλέψουν σε χωριό της Βουπρασίας, ο 35χρονος είδε ένα κορίτσι στο ένα δωμάτιο και άρχισε να το χαϊδεύει, την ώρα που ο συνεργός του έψαχνε να κλέψει.

Μάλιστα σε βάρος τους είχε σχηματιστεί πριν από ένα μήνα περίπου δικογραφία για πέντε κλοπές, στις οποίες περιλαμβάνεται και αυτή η υπόθεση με την κατηγορία επιπροσθέτως και της θωπείας.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact