ΚΟΣΜΟΣ

ΕΙΚΟΝΕΣ ΦΡΙΚΗΣ απο τη σφαγή στη Συρία! Ακολουθούν σκληρές εικόνες

Ακολουθούν σκληρές εικόνες

Φιλοτζιχαντιστικοί λογαρισμοί άρχισαν να δημοιοποιούν εικόνε ςφρίκης από το μαζικό έγκλημα κατά 300 ψυχών στα περίχωρα της Deir Ezzor:To υλικό δημοσιοποιεί το αυτοαποκλούμενο γραφείο των μίντια της deir Ezzor.

Χθες οι τζιχαντιστές της Daech επιτέθηκαν στη συριακή πόλη Deir ez-Zor, που ελέγχεται από το συριακό στρατό.Η πόλη είναι σημαντική για το Ισλαμικό Κράτος γιατί αποτελεί το μόνο ανάχωμα που παρεμποδίζει  την άμεση επικοινωνία μεταξύ της Raqqa και των ζωνών που ελέγχουν οι σαλαφιστές τρομοκράτες στο Irak.

Τουλάχιστον 300 πολίτες σφαγίασαν οι τζιχαντιστές κατά την επιδρομή τους στα περίχωρα της Deir ez-Zor.Αδιακρίτως σφαγίασαν γυναικόπαιδα και ηλικιωμένους και πολλούς από αυτούς τους αποκεφάλισαν και πέταξαν τα περισσότερα πτώματα στον Ευφράτη.Η μεγάλη σφαγή έφινε στο μαρτυρικό χωριό Al Bogeleyyah.

O συριακός στρατός κατόρθωσε ν΄απωθήσει την επίθεση των τρομοκρατών του Ισλαμικού Κράτους και ν΄ανακτήσει τον έλεγχο της πόλης της Deir ez-Zor.Το βράδυ της 16ης Γενάρη ξαναεπιτέθηκαν στην πόλη  Deir ez-Zor. Σύμφωνα με αναφορές οι στρατός κατόρθωσε να τους απεκρούσει.Η πόλη είναι παγιδευμένη εδώ και μήνες από τους τρομοκράτες.Ο στρατός κρατάει τον έλεγχο της πόλης και του στρατιωτικού αεροδρομίου.

Η πόλη είναι πλούσια για κοιτάσματα πετρελαίου.Προς βοήθεια του τοπικού πληθυσμού που λιμοκτονεί η ρωσική αεροπορία πραγματοποίησε τελευταία αναθρωπιστικές αποστολές και τα Iliouchine Il-76 τους εξασφάλισαν 22 τόνους τρόφιμα. Sputnik 17.1.16

-13-small-22-small

«H ασφάλεια και τα μέσα διαβίωσης στο εσωτερικό των περιοχών που ελέγχει ο στρατός στην Deir ez-Zor, είναι επαρκή και όλες οι διοικητικές υπηρεσίες είναι ανοιχτές», δαιαβεβαιώνει από την πλευρά του ο κυβερνήτης της Deir ez-Zor.«Βίαιες συγκρούσεις μεταξύ του στρατού και των Daechistes, στα περίχωρα του χωριού Al-Baghilya και στην τοποθεσία του Tal Karoumτου αεροδρομίου.Ρωσικά μαχητικά και συριακά βομβάρδισαν τις θέσεις της Daech», διευκρίνισε ο κυβερνήτης της Deir ez-Zor.

«Απ΄την άλλη αξιόπιστες πηγές αναφέρουν βίαιες συγκρούσεις μεταξύ στρατού και τακφιριστών γύρω απ΄πο το κέντρο του Al-Saaqaet al-Baghilya.IRIB 16/1/16Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact