ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Είμαστε 18 ημέρες μακριά από τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

 


Αυτό που ο υπόλοιπος κόσμος δεν γνώριζε μέχρι πρόσφατα, ήταν ότι η Τουρκία  συνεργάζεται κρυφά  με το ISIS.
Όταν η Ρωσία μπήκε στο συριακό αγώνα, είχε δύο στόχους:
1) Τους επαναστάτες που προσπαθούσαν να ανατρέψουν τον πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ Άσαντ, ΚΑΙ;
2) Τους τρομοκράτες.

Η Ρωσία έχει εξαιρετικά συστήματα συγκέντρωσης πληροφοριών, έχει πολύ καλούς κατασκοπευτικούς δορυφόρους, και πολύ καλό SIG-int (Signals Intelligence) που κατασκοπεύει  τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες.

Μέσα από αυτά τα συστήματα, η Ρωσία ήρθε να γνωρίσει πού το ISIS λειτουργούσε και πώς. Η Ρωσία άρχισε να τους επιτίθεται με κτυπήματα από τον αέρα. Το γεγονός αυτό επηρέασε σοβαρά τη ροή του κλεμμένου πετρελαίου. Με  λιγότερο κλεμμένο πετρέλαιο, λιγότερα χρήματα και όλοι όσοι ήταν «σε» σχετικά με τα κλεμμένα χρήματα του πετρελαίου, άρχισαν να χάνουν τα κέρδη. Τα υψηλότερα επίπεδα της τουρκικής κυβέρνησης, συμπεριλαμβανομένου του Προέδρου της και τους γιους του, είναι «σε» σχετικά με το λαθρεμπόριο πετρελαίου.

Με τη Ρωσία να βάζει ένα αποσβεστήρα για το κλεμμένο πετρέλαιο, και κοπή στα κέρδη, η Τουρκία αποφάσισε να στείλει στη Ρωσία ένα μήνυμα για να τη χτυπήσει: Κατέρριψε ένα ρωσικό βομβαρδιστικό.

Μπορείτε να ανακαλέσετε την ώρα που ο Ρώσος Πρόεδρος Πούτιν περιγράφει αυτό ως «μια μαχαιριά στην πλάτη της Ρωσίας από τους συνεργούς της τρομοκρατίας.» Κανείς δεν κατάλαβε ποιούς εννοούσε «συνένοχους στην τρομοκρατία» , μέχρι οι άνθρωποι  της Ρωσίας αποκάλυψαν δημοσίως, βίντεο επιτήρησης των συνοδειών των φορτηγών πετρελαίου που φέρει κλεμμένο πετρέλαιο στην Τουρκία. Στη συνέχεια, τα πάντα έγιναν αρκετά σαφή.

Στους επόμενους μήνες, η Ρωσία έκανε απίστευτα καλή πρόοδο τόσο εναντίον των ανταρτών και στους τρομοκράτες. Πραγματικά κάνουν πολύ καλό.

Αλλά αυτό παρεμβαίνει με μεγαλόπνοα σχέδια της Σαουδικής Αραβίας, το κλεμμένο πετρέλαιο της νομιμοποίησης των κερδών της Τουρκίας και την πρόθεση των άλλων σουνίτικων μουσουλμανικών χωρών για τον έλεγχο της Συρίας. Είναι, επίσης, οι ΗΠΑ που θέλουν να φύγει ο Άσαντ .

Μετά την απελευθέρωση της πόλεως Χαλέπι,η Σαουδική Αραβία αποφάσισε να στείλει 150.000 στρατιώτες στην Τουρκία για να εισβάλλουν στη Συρία.

 

Θέλουν να βοηθήσουν τους επαναστάτες να ανατρέψουν τον Άσαντ! Η Τουρκία θέλει να προστατεύσει το ISIS, έτσι ώστε να μπορεί να κρατήσει την αρπαγή  των μετρητών από το κλεμμένο πετρέλαιο.

Κανείς δεν πήρε τη Σαουδική προσφορά στα σοβαρά, διότι όλοι γνωρίζουν τι πραγματικά συμβαίνει. Αυτό δεν κάθεται καλά με τους Σαουδάραβες ή τις ΗΠΑ. Έτσι ο Η.Π.Α. Άμυνας, Γραμματέας Ash Κάρτερ χαρακτήρισε δημοσίως τη Σαουδική προσφορά των 150.000 χερσαίων δυνάμεων ως «καλή ιδέα», την οποία θα «συζητήσει με άλλους συμμάχους μας.».

Οι προειδοποιήσεις ξεκίνησαν.

Αν τα ξένα στρατεύματα εδάφους έρθουν, δεν θα είναι για την καταπολέμηση της ISIS, θα είναι για να υποστηρίξουν τους αντάρτες και την ανατροπή του Άσαντ. Έτσι, ο υπουργός Εξωτερικών της Συρίας  είπε, Δεν πρέπει κανείς να σκεφτεί ότι μπορεί να αμφισβητήσει την εδαφική κυριαρχία και ο καθένας στη Συρία που προσπαθεί να αποσταθεροποιήσει τη χώρα, θα σταλεί στο σπίτι του σε ένα ξύλινο φέρετρο. »Στη συνέχεια, ένα μέλος της Ρωσικής Κρατικής Δούμας (Κοινοβουλίου) δήλωσε δημόσια ότι» Εάν οποιοδήποτε ξένα στρατεύματα εισέλθουν στη Συρία χωρίς άδεια από την κυβέρνηση της Συρίας, η Ρωσία θα τα θεωρήσει ότι κήρυξαν τον πόλεμο ».

Ο κόσμος έγινε μία «έγκυος παύση.» Αυτά είναι βαριά λόγια  που απορρέουν από τη Ρωσία, που είναι – είτε μας αρέσει είτε όχι – μια υπερδύναμη.

Την Τετάρτη, πήρα πληροφορία από τους συναδέλφους μου στην κοινότητα των υπηρεσιών πληροφοριών ,ότι η Σαουδική Αραβία και 25  «συμμάχοι» της είχαν αρχίσεινα στέλνουν στρατεύματα στο βόρειο τμήμα της Σαουδικής Αραβίας. Αυτή τη φορά, δεν ήταν 150.000 που αναφέρθηκαν νωρίτερα. Αυτή τη φορά είναι 350.000 χερσαία στρατεύματα.

BEFOREITSNEWS.COM/

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT’S NEWS:Corfiatiko.blogspot.com

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact