ΖΩΔΙΑ

Είναι η «μέρα με τη νύχτα»: Τα πιο αταίριαστα ζώδια

Όπως είναι ευρέως γνωστό, σύμφωνα με τα ζώδια, το ταίριασμα δύο ανθρώπων είναι γραμμένο στα… άστρα.

Υπάρχουν, δηλαδή, ζώδια που ταιριάζουν και κάποια που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους.

​Για παράδειγμα, ο Ζυγός και οι Δίδυμοι δημιουργούν έναν απίθανο ερωτικό συνδυασμό, ενώ ο Κριός με τον Καρκίνο είναι σκέτη καταστροφή.

Οι πιο αταίριαστοι συνδυασμοί ζωδίων

Κριός με Καρκίνο

Ο Κριός λατρεύει να κινείται γρήγορα και αξιοποιεί τον ρομαντισμό της στιγμής. Ωστόσο, ο Καρκίνος είναι ένα ζώδιο που δεν λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο, καθώς χρειάζεται χρόνο προκειμένου να δείξει εμπιστοσύνη. Ο Καρκίνος θέλει χρόνο και αγαπά τις λεπτομέρειες, τις όμορφες χειρονομίες και τρελαίνεται για αυτά τα inside jokes που δημιουργούν τα ζευγάρια. Μέχρι να γίνουν όλα αυτά που θέλει ο Καρκίνος, ο Κριός είναι, ήδη, αλλού!

Δίδυμοι και Σκορπιός

Η στάση του Διδύμου δεν αρέσει στον Σκορπιό, ο οποίος θέλει να γνωρίζει πού βρίσκεται ο σύντροφός του ανά πάσα στιγμή. Ο Δίδυμος αλλάζει συνεχώς και ένας Σκορπιός δεν μπορεί να ζήσει έτσι, καθώς δεν αισθάνεται ασφάλεια σε μια τέτοιου είδους σχέση.

Αιγόκερως και Τοξότης

Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο εργατικό και φιλόδοξο. Είναι σοβαρός και ξέρει τι θέλει, στοιχεία που τον κατατάσσουν στους ιδανικούς συντρόφους. Από την άλλη ο Τοξότης είναι πιο περιπετειώδης και του αρέσει η εξερεύνηση του νέου. Δεν τον νοιάζει καθόλου πώς θα εμφανιστεί σε έναν χώρο, καθώς γνωρίζει πως όλοι θα τον συγχωρέσουν… εκτός από έναν Αιγόκερω.

Ταύρος και Υδροχόος

Ο Ταύρος είναι ένα σταθερό και προβλέψιμο ζώδιο, ειδικά σε θέματα καρδιάς. Αυτό μπορεί σε κάποιους να φανεί ιδανικό και ρομαντικό, ωστόσο, ένας καινοτόμος Υδροχόος… βαριέται, καθώς του προκαλεί πλήξη. Παρόμοια είναι και η εικόνα του Ταύρου για τον Υδροχόο, μιας και τον βλέπει ως ένα ζώδιο που σπαταλά ενέργεια σε πολλές καταστάσεις, χωρίς να καταλήγει κάπου τις περισσότερες φορές.

Λέων και Ιχθείς

Οι ευαίσθητοι Ιχθείς ξεχειλίζουν από καρμική σοφία και ενσυναίσθηση για τους άλλους. Ο Λέων είναι ένα ζώδιο τολμηρό που ξεχειλίζει αγάπη για τον εαυτό του. Ο λόγος που δεν ταιριάζουν αυτά τα δύο ζώδια είναι προφανής. Δεν έχουν σημεία επαφής.

Παρθένος και Ζυγός

Ο Παρθένος είναι ένα άκρως ρεαλιστικό ζώδιο και δεν του αρέσει να πασπαλίζει με ζάχαρη όσα συμβαίνουν στη ζωή του. Πιστεύει ότι τα πικρά της ζωής πρέπει να αντιμετωπίζονται με ακεραιότητα και χιούμορ. Ο Ζυγός, ωστόσο, αγαπά τη ζάχαρη. Είναι αισιόδοξος, πιστεύει στην αγάπη και θεωρεί ότι σχεδόν τα πάντα είναι δυνατά εάν υπάρχει συνεργασία. Ολο αυτό ο Παρθένος το βρίσκει εντελώς αφελές. Από την πλευρά του, ο Ζυγός θεωρεί τον Παρθένο γκρινιάρη.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Νέο παραλήρημα Ερντογάν: “Διορθώσαμε το λάθος του 1934”

Νέο «λάδι στη φωτιά» έριξε ο Τούρκος πρόεδρος…

Πόρισμα κόλαφος: Παραπομπή Παπαγγελόπουλου με 8 βαριά αδικήματα

Για 8 βαριά αδικήματα παραπέμπεται στο Ειδικό Δικαστήριο…

Έρχεται μάσκα παντού

Συναγερμός σήμανε στη χώρα μετά την ανακοίνωση του…

Τα μυστήρια της Αγιάς Σοφιάς

Αν κάποια εκκλησιά ειχε λόγους να συμβολίζει τον…

Η Ελλάδα ζήτησε την ενεργοποίηση του άρθρου 42 σε περίπτωση που δεχθεί επίθεση

«Κατόπιν αιτήματος της Ελλάδος, υπήρξε ευρύτατη συναίνεση για…

Κλείνει τζαμιά και απελαύνει ιμάμηδες η Αυστρία – Οργή στην Άγκυρα

Καταδικάζει το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας την απόφαση…

Πρωτοφανές άδειασμα Βερολίνου για την Αγία Σοφία

Πρωτοφανές άδειασμα του Βερολίνου για την Αγία Σοφία…

Έρχεται έκτακτο φθινοπωρινό επίδομα σε 400.000 εργαζομένους

Έξτρα οικονομική ενίσχυση σε έως 400.000 εργαζομένους του…

Τουρκικά ΜΜΕ κατά Βορίδη: «Μπ@στ@δρε τι θέλεις από το σπίτι του Κεμάλ»

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, τα τουρκικά ΜΜΕ συνεχίζουν…
contact