ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Είσαι χαζή που δεν λες την ηλικία σου!

Η Ναταλία Γερμανού έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, στην οποία μίλησε για το αν την φοβούνται οι άνδρες, για την ηλικία της, αλλά και για το τι ρόλο παίζει η διαφορά ηλικίας σε μια σχέση.

«Αν ζούσα τη δεκαετία του ’50, θα ήμουν δαχτυλοδεικτούμενη. Θα περνούσα από περίπτερο και θα έλεγαν “αυτή, αυτή είναι”», δήλωσε η Ναταλία Γερμανού στο περιοδικό «Like» για το γεγονός των σχέσεών της με μικρότερους άνδρες!

«Δεν υπάρχει κανένας κανόνας και καμία συνταγή στις ερωτικές σχέσεις. Μετράνε τόσο πολύ άλλα πράγματα στο να μείνουν δύο άνθρωποι μαζί, που έχουμε δει σε πάρα πολλές περιπτώσεις την ηλικία να παίζει τον τελευταίο ρόλο», τόνισε, μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια.

Μάλιστα, η ίδια θεωρεί ότι οι άνδρες δεν τη φοβούνται και ότι πάντα είχε δίπλα της έξυπνους συντρόφους. «Δεν με έχουν πολυφοβηθεί, αν υποθέσουμε ότι θεωρούμαι επιτυχημένη. Οπότε δεν μπορώ να κάνω εικασίες πάνω σε αυτήν την ερώτηση. Ένας έξυπνος άνθρωπος δεν φοβάται τίποτα. Και εγώ είχα την ευτυχία να είμαι με έξυπνους άνδρες».

Η ίδια είχε αποκαλύψει από μόνη της ότι είναι 49 ετών, ενώ πολλές γυναίκες δεν θέλουν να λένε την πραγματική τους ηλικία. Πώς ένιωσε γι’ αυτό; «Πραγματικά, δεν έχω ιδέα. Ήταν μια παρόρμηση εκείνης της δεδομένης στιγμής και δεν σου κρύβω ότι έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό πολλοί φίλοι μου, οι οποίοι μου έλεγαν “είσαι χαζή που δεν λες την ηλικία σου, τη στιγμή που φαίνεσαι τόσο πολύ μικρότερη”. Νομίζω πως είναι κάτι που θα έπρεπε να το είχα κάνει πολλά χρόνια πριν. Απελευθερώθηκα όταν είπα την πραγματική μου ηλικία, κατά κάποιον τρόπο».

Τέλος, η Ναταλία Γερμανού μίλησε για τη γυμναστική που κάνει, αλλά αποκάλυψε και το αν κάνει κάποια διατροφή για να διατηρεί τη σιλουέτα της. «Κάνω τρεις φορές την εβδομάδα pilates. Κάνω όμως άθλια διατροφή. Μπορώ να τρώω το οτιδήποτε για κάποιες μέρες, όμως όταν δω ότι παχαίνω, κάνω πίσω. Σχεδιάζω να ξεκινήσω εντατικό πρόγραμμα διατροφής και να δοκιμάσω και τη νέα μέθοδο εκγύμνασης “EMS”».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact