ΕΛΛΑΔΑ

“Έκανε πράγματα που δεν ήθελα και μου έλεγε είσαι πουτ@@@@” – Ανοίγουν στόματα για τον 27χρονο τράπερ

Συγκλονίζουν τα όσα δήλωσε η 20χρονη κοπέλα σε βάρος του 27χρονου γνωστού τράπερ, που συνελήφθη για τον βιασμό 16χρονης μέσα στο αυτοκίνητό του στη Θεσσαλονίκη.

Η 20χρονη κοπέλα που έκανε ανάρτηση στο Tik Tok και κατηγορεί τον τράπερ ότι τη βίασε πριν από τέσσερα χρόνια, όταν ήταν ανήλικη, μίλησε στο MEGA και υποστήριξε πως η περίπτωση της μοιάζει με του 16χρονου κοριτσιού, καθώς έλεγε “Όχι” στον τράπερ και αυτός συνέχιζε.

“Ακριβώς κι εγώ τότε ήμουν 16 χρονών και ο τυπάς απλά έκανε πράγματα τα οποία εγώ δεν ήθελα. Του έλεγα “Όχι”, αυτός δεν καταλάβαινε, με είχε χτυπήσει, με έβριζε εκείνη την ημέρα για να κάνω πράγματα επειδή εγώ δεν ήθελα, και μου έλεγε αφού είσαι πουτ@@@@ θα κάνεις τη δουλειά σου“, είπε αρχικά.

“Είχα προλάβει να πάρω τηλέφωνο την αστυνομία γιατί μου είχε σπάσει το κινητό και μου είχε σκίσει και τη μπλούζα εκείνη την ημέρα και τη μπλούζα την έχω ακόμα. Ο τράπερ ήταν ένα 24ωρο στο αστυνομικό τμήμα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τον είχαν αφήσει. Περιμέναμε να γίνει το δικαστήριο. Εν τέλει ακόμα περιμένουμε το χαρτί“, συμπλήρωσε.

Μάλιστα όπως είπε η 20χρονη οι φίλες της την παροτρύνουν να πάει να καταθέσει για να ενισχύσει την κατηγορία εναντίον του 27χρονου τράπερ.

“Να πας στην αστυνομία να καταθέσεις, να ενισχύσεις την κατηγορία εναντίον του και τότε θα δικαιωθείς”.

Ο 27χρονος παραμένει προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές Γρεβενών, ενώ η αστυνομία έχει δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του.

Ο ίδιος τράπερ όπως και στην πρώτη καταγγελία για την οποία βρίσκεται στη φυλακή και για την οποία είχε δηλώσει “επίμονος” έτσι και για τη συγκεκριμένη δηλώνει αθώος.

“Έλαβα γνώση ότι η αυτή η καταγγελία είχε γίνει επωνύμως όχι πριν 4 χρόνια, πριν 1 χρόνο, και φάνηκε ότι η οποιαδήποτε καταγγελία ήταν αβάσιμη, άνευ περιεχομένου. Δεν προχώρησε η διαδικασία όχι γιατί το είπαν οι αστυνομικοί αλλά ο κύριος εισαγγελέας. Δεν υπήρξε καμία βασιμότητα. Είναι ξεκάθαρο ότι κάποιοι θέλουν μόνο και μόνο την αναγνωσιμότητα και να πάρουν κάποια like“, δήλωσε ο δικηγόρος του τράπερ στο MEGA.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact