ΚΟΣΜΟΣ

Έκρηξη στη Λυών: Καμία ανάληψη ευθύνης για τη βομβιστική επίθεση

Ένας από τους 13 τραυματίες που νοσηλεύονται έχει σοβαρά τραύματα

Δεν έχει γίνει ανάληψη ευθύνης μέχρι τώρα, για τη βομβιστική επίθεση που έγινε χθες στη Λυών, με συνέπεια τον τραυματισμό 13 ανθρώπων, σύμφωνα με τον Γάλλο εισαγγελέα κατά της τρομοκρατίας Ρεμί Χέιτζ.

Ο εισαγγελέας πρόσθεσε ότι την βόμβα σύμφωνα με τα όσα δείχνουν κάμερες (CCTV) φαίνεται να τοποθέτησε ένας άντρας.

Οι αστυνομικοί δεν έχουν ακόμη εντοπίσει τον ύποπτο, καθώς φορούσε γυαλιά ηλίου κι έναν σκούφο.

Στο μεταξύ, τρεις από τους 13 τραυματίες της επίθεσης που χαρακτηρίζεται ως τρομοκρατική κι έγινε χθες στο κέντρο της Λυών εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, σύμφωνα με σημερινή δήλωση του δημάρχου της γαλλικής πόλης.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει ο τηλεοπτικός σταθμός BFMTV, μόνο ένας από τους τρεις τραυματίες που νοσηλεύονται έχει σοβαρά τραύματα από την έκρηξη.

Ειδικοί της γαλλικής αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας διεξάγουν έρευνα για την έκρηξη που έγινε χθες, περίπου στις 17:30 (τοπική ώρα) κοντά σε ένα αρτοποιείο και σε μία πολυσύχναστη περιοχή της πόλης.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact