ΚΟΣΜΟΣ

Εξαιρετικά σοβαρή καταγγελία: Ουκρανοί ναζί κακοποιούν κατοίκους της Μαριούπολης που προσπαθούν να εγκαταλείψουν την περιοχή

Μία σοβαρή καταγγελία συνοδευόμενη μάλιστα με βίντεό έχει αναρτηθεί σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συμπίπτει μάλιστα με καταγγελίες που είδαμε και σε ελληνικά ΜΜΕ, με κατοίκους της Μαριούπολης να καταγγέλλουν ότι δεν τους επιτρέπεται να εγκαταλείψουν την περιοχή. Γι’αυτό ακριβώς και πρέπει να διασταυρωθεί.

Το συγκεκριμένο βίντεο που έχει αναρτηθεί, υποτίθεται ότι δείχνει ομάδες ουκρανών ναζί να κακοποιούν κατοίκους της Μαριούπολης που προσπαθούν να φύγουν από την περιοχή.

Ο οδηγός μάλιστα που τράβηξε το βίντεο, αναγκάστηκε κυριολεκτικά να βγει εκτός δρόμου προκειμένου να αποφύγει να πέσει αυτός και η οικογένεια του στα χέρια των ναζί.

Την περασμένη εβδομάδα υπήρχαν αποκαλύψεις για την δράση της ναζιστικής ομάδας Αζόφ στην περιοχή της Μαριούπολης.

Η καταγγελία λοιπόν εάν ισχύει, είναι εξαιρετικά σοβαρή και το ελληνικό υπουργείο εξωτερικών όπως και η ελληνική κυβέρνηση οφείλει άμεσα να την διερευνήσει.

Είναι αυτονόητο ότι στην περιοχή πρέπει οπωσδήποτε να αποσταλούν Έλληνες παρατηρητές, προκειμένου να αποτρέψουν την Βάναυση παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τα εγκλήματα πολέμου και φυσικά να διασφαλίσουν τις ζωές των Ελλήνων ομογενών. Με πρώτιστη μέριμνα την ασφαλή αποχώρησή τους από την περιοχή, εφόσον θέλουν να φύγουν.

Σε κάθε περίπτωση, όπου όλα τα βίντεο και οι φωτογραφίες που διαρρέουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την εμπόλεμη ζώνη, ελέγχονται για την πιστότητα τους, διότι ο πόλεμος προπαγάνδας βρίσκεται στο απόγειο. Και το πρώτο θύμα σε κάθε πόλεμο, είναι η αλήθεια.

(Newsbreak.gr)

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact