ΕΛΛΑΔΑ

Εξαιρετική κίνηση: Στη μάχη κατά του Covid-19 και η Κεντρική Κλινική Αθηνών

Ο βουλευτής Λακωνίας κος Νεοκλής Κρητικός μαζί με τον κο Γιώργο Παπαγιαννόπουλο Πρόεδρο του Δ.Σ. της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών προχώρησαν πριν από λίγο σε μία σημαντική πρόταση προς την ελληνική Κυβέρνηση.

Μετά από συζήτηση και ανάλυση της υγειονομικής κατάστασης καταθέτουν πρόταση προς το Υπουργείο Υγείας να μετατραπεί μέρος της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών σε κλινική Covid-19, αν και εφόσον κριθεί ότι είναι προς το συμφέρον του εθνικού συστήματος Υγείας και της προστασίας της ανθρώπινης ζωής.

Με αίσθημα ευθύνης και συνειδητής προσφοράς η διοίκηση και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών θέτουν εαυτούς στην μάχη απέναντι στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού, ενώ και ο βουλευτής Λακωνίας κος Κρητικός ως μέλος της ομάδας των Ιατρών της Κλινικής θέτει εαυτόν εθελοντή στη μάχη αυτή.

Είναι μια εξαιρετική κίνηση από τη διοίκηση και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών, τον κ. Παπαγιαννόπουλο προσωπικά και μια πράξη ρεαλιστικής πολιτικής και ανθρωπιστικής δράσης από τον βουλευτή Λακωνίας κ. Κρητικό, ο οποίος ενισχύει το εγχείρημα και συμμετέχει σε αυτό ως γιατρός.

Ο κ. Παπαγιαννόπουλος μετά το πέρας της σημερινής συνάντησης δήλωσε: «Αποτελεί μια καθολική πρωτοβουλία του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών της οποίας μέλος είμαι και εγώ, σαν ελάχιστο φόρο τιμής στα θύματα της πανδημίας.

Η καλύτερη απάντηση είναι η ενεργή συμμετοχή όλων των δυνάμεων σε αγαστή συνεργασία για να βγούμε σύντομα νικητές από την μάχη αυτή. Το πρόβλημα αυτό είναι εθνικό και πρέπει να δράσουμε όλοι μαζί, αντιμετωπίζοντάς το ενωμένοι για να αφήσουμε σαν παρακαταθήκη ένα ισχυρό εθνικό σύστημα υγείας στην κοινωνία μας που περιλαμβάνει απαραίτητα δημόσιο και ιδιωτικό τομέα!»

Πηγή: Protothema.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ελπίδες απο Ελληνοαμερικανό για φάρμακο – κοκτέιλ αντισωμάτων κατά του κορωνοϊού

Ο Τζορτζ Γιανκόπουλος είναι πρόεδρος, συνιδρυτής και διευθυντής…

Aρμένισα τηλεπαρουσιάστρια ξεσπά σε λυγμούς όταν λέει ένα ένα τα ονόματα των νεκρών

Είναι πραγματικά από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές που…

Δείτε: Αρμενικά πυρά «θερίζουν» Αζέρους Τούρκους στρατιώτες

Οι σφοδρές μάχες μεταξύ Αρμενίων και Αζέρων Τούρκων…

Το Ιράν κατέρριψε αζέρικο αεροσκάφος

Πριν από λίγα λεπτά η ιρανική αεράμυνα κατέρριψε…

Η Αρμενία απειλεί να απαντήσει με πυραύλους Iskander σε Τουρκικό έδαφος

Σύμφωνα με Αρμένιους αξιωματούχους το Γερεβάν, αν εμπλακεί…

Μόνο ντροπή: Αισχρή ενέργεια κατά του Σωτήρη Τσιόδρα

Ο Σωτήρης Τσιόδρας ήταν από τα πρόσωπα που…

Αντέχει η ελληνική οικονομία δεύτερο lockdown;

Όλο και πιο έντονες είναι οι συζητήσεις για…

Μήνυμα στρατιωτικής πυγμής από Ελλάδα – Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα προς Τουρκία

Του Κώστα Σαρικά Ακριβώς ένα μήνα βρίσκονται στην…
contact