ΕΛΛΑΔΑ

Έξαλλος 61χρονος βρίστηκε με αστυνομικούς και δημοσιοποίησε τις συνομιλίες σε όλο το νησί!

Ο 61χρονος που και πριν μερικές ημέρες είχε απασχολήσει για θέματα που είχε με συγγενικό του πρόσωπο, συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου στο νοσοκομείο της Κω, σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και κρατείται προκειμένου αύριο να δώσει εξηγήσεις στον ανακριτή Κω για τα όσα του καταλογίζονται.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει «Το Βήμα Της Κω», ο 61χρονος κατά το παρελθόν είχε απασχολήσει και πάλι τις αρχές για υπόθεση ανθρωποκτονίας και γι’ αυτό το λόγο βρίσκεται εδώ και τρία χρόνια σε κατ’ οίκον περιορισμό. Ωστόσο προχθές βραδινές ώρες σε μία αήθη πράξη εναντίον των αστυνομικών οργάνων και η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του, τον οδήγησε εκ νέου στη σύλληψή του από την Αστυνομία.

Ο εν λόγω κύριος που αναστάτωσε προχθές βράδυ το Α.Τ. Κω, παρά το γεγονός ότι πριν λίγους μήνες είχε παραβιάσει τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί από την πολύκροτη παλαιότερη υπόθεση ανθρωποκτονίας, (κατά την οποία, σύμφωνα με το κατηγορητήριο πυροβόλησε και σκότωσε τον αδερφό της τότε συντρόφου του με καραμπίνα) κλήθηκε από τον Αξιωματικό Υπηρεσίας του Α.Τ. Κω, ο οποίος του ανέφερε ότι πρέπει να παρουσιαστεί στο τμήμα για προσωπική του υπόθεση.

Όταν έμαθε ότι πρόκειται για υπόθεση που εμπλέκεται και η πρώην σύντροφός του και πρέπει άμεσα να διευθετηθεί, αντέδρασε και άρχισε να συνομιλεί με αγένεια και θρασύτητα στους αστυνομικούς, τους οποίους ενημέρωσε ότι καταγράφει τη συνομιλία, απειλώντας, καθυβρίζοντας συνεχώς και μιλώντας με ασέβεια και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς εναντίον τους.

Στη συνέχεια και ενώ δεν παρουσιάστηκε ποτέ ως όφειλε στο αστυνομικό τμήμα, προέβη στη δημοσιοποίηση του παρανόμως ηχογραφημένου ηχητικού υλικού σε ομαδική συνομιλία σε γνωστή εφαρμογή κινητών τηλεφώνων, στην οποία περιέλαβε όλους τους διαδικτυακούς του φίλους και τις επαφές του κινητού του τηλεφώνου συμπεριλαμβανομένου και του Δημάρχου Κω.

Όταν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι οι συνομιλίες τους με τον εν λόγω κύριο βρίσκονταν δημοσιευμένες και εκτεθειμένες σε αρκετούς δεκάδες χρήστες του διαδικτύου, τότε κίνησαν τις διαδικασίες εντοπισμού και σύλληψης και αφού τον εντόπισαν στο Νοσοκομείο Κω, συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα με τις κατηγορίες της εξύβρισης και απειλής κατά της αστυνομικής Αρχής αλλά και για παράνομη δημοσιοποίηση ηχογραφημένων συνομιλιών μεταξύ των αστυνομικών και του ίδιου.

Μετά την ολοκλήρωση της 24ωρης παραμονής του στα κρατητήρια, χθες το πρωί οδηγήθηκε στον κ. εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για τα παραπάνω αδικήματα. Αύριο, Δευτέρα αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή αφού έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί για τις πράξεις του.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact