ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Έξαλλος ο Σχοινάς με Λιάγκα-Σκορδά: «Κρίμα .. Κρίμα και ντροπή …»

Έξαλλος ο Σχοινάς με Λιάγκα-Σκορδά: «Κρίμα .. Κρίμα και ντροπή …»

Ευθεία επίθεση έκανε ο Διονύσης Σχοινάς στο Πρωινό ΑΝΤ1, αφού όπως ισχυρίζεται κράτησαν από τη συνέντευξη μόνο όσα τους εξυπηρετούσαν και όχι όσα -σοβαρότερα- είπε.

«Είναι γελοίο να δίνω μισή ώρα συνέντευξη σε μια δημοσιογράφο για μια τηλεοπτική εκπομπή ,να μιλάω για τη δουλειά μου, για το καινούργιο μου τραγούδι , για τις εμφανίσεις που θα κάνω, για τους ανθρώπους που συνεργάζομαι, για το τι περνάει η Ελλάδα αυτόν το καιρό και αυτό που επέλεξαν να βάλουν ως τίτλο είναι το αν ήρθε η πρώην μου στο μαγαζί, αν παρεξηγήθηκε η γυναίκα μου και σε ερώτηση αν ο γιος μου μπαίνει σε ερωτικά site στην απάντηση μου ” και ποιο παιδί δεν μπαίνει” να βάζουν τίτλο “ο γιος μου μπαίνει σε ερωτικά site”. Κρίμα .. Κρίμα και ντροπή …».

Ο Διονύσης Σχοινάς, έξαλλος, ανάρτησε στο προφίλ του στο Facebook το παραπάνω σημείωμα με το οποίο εκθέτει δημόσια την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», για τον τρόπο με τον οποίο παρουσίασαν τη συνέντευξη που τους παραχώρησε.

Η ανάρτησή του στο Facebook
Η ανάρτησή του στο Facebook

Στο βίντεο που προβλήθηκε έλεγε ανάμεσα σε άλλα για τα θέματα που έθιξε στην ανάρτησή του:

Για την Καίτη Γαρμπή

Μίλησε για την επίσκεψή του στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται, εξήγησε γιατί δεν έχουν συνεργαστεί και περιέγραψε τη σχέση τους:

«Αν δεν πήγαινα στην Καίτη θα χώριζα, είχα να την δω πέντε χρόνια. Είπα και ένα τραγούδι, σιγά να μην δεν ανέβαινα. Εμένα δεν μου αρέσει να είμαι με την Καίτη στη σκηνή. Λέω χρόνια ότι δεν είναι ωραίο να είσαι στη δουλειά με τον άνθρωπό σου 24 ώρες το 24ωρο. Κάθε χρόνια μας προτείνουν να εμφανιστούμε μαζί. Ανταγωνισμός μεταξύ μας δεν υπάρχει ποτέ. Μπορεί να υπάρξουν όμως ζήλιες, λογικό δεν είναι; Γιατί να το περάσουμε αυτό; Είμαστε φιλαράκια και είμαστε και γκόμενοι και εραστές. Είναι τρομερό μετά από 18 χρόνια να περνάει αυτό».

Η Έλλη Κοκκίνου

Η δημοσιογράφος τον ρώτησε για την επίσκεψη της Έλλης Κοκκίνου στο μαγαζί που εμφανιζόταν και κατά πόσο ενοχλήθηκε η Καίτη Γαρμπή, για τη νύχτα με την πρώην σύντροφό του:«Κουκουρούκου ρε παιδιά, τι θυμούνται μετά από 25 χρόνια; Αίσχος. Έλεος. Δεν συνέβη τίποτα».

Ο γιος του

Ερωτήθηκε αν ο Δημήτρης Σχοινάς μπαίνει σε ερωτικά sites και απάντησε: «Μπαίνει, δεν θα μπαίνει; Γίνεται; Του είπα, προσεκτικά. Εδώ εμείς μπαίνουμε, που λέει ο λόγος».

Πηγή: thetoc.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact