ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Εξώδικα Μαρκουλάκη σε μία εφημερίδα και δύο ιστοσελίδες

Εξώδικο σε μία ημερήσια εφημερίδα και δύο ιστοσελίδες έστειλε ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, σε συνέχεια σχολίων που διατυπώθηκαν σε βάρος του το τελευταίο διάστημα σε σχέση με την υπόθεση του Δ. Λιγνάδη.

Το εξώδικο εστιάζει σε 11 σημεία δηλώσεις που αποσαφηνίζουν τη θέση του, την αλήθεια και προειδοποιεί ότι όποιος ισχυριστεί το αντίθετο είναι συκοφάντης και επιχειρεί να θίξει την τιμή και την υπόληψή του.

Στο εξώδικο ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης σημειώνει ότι η αναμφισβήτητη και μοναδική αλήθεια είναι:

Ότι απεχθάνομαι και καταδικάζω κάθε έννοια, σκέψη και πράξη παιδεραστίας, βιασμού και παρενόχλησης οποιοασδήποτε μορφή και κα΄θε ένοχο τέτοιας πράξης.

Ότι τιμώ και σέβομαι κάθε θύμα τέτοιας πράξης είτε βρίσκει τη δύναμη να την καταγγείλει είτε όχι.

Ότι ουδέποτε είχα γνώση οποιασδήποτε τέτοιας πράξης.

Ότι ουδέποτε συνέστησα οιονδήποτε από τους καλλιτέχνες που απασχολούν την επικαιρότητα σε οιοδήποτε πολιτικό πρόσωπο.

Ότι ουδέποτε μετέφερα σε οιοδήποτε νοσοκομείο οιοδήποτε από τα πρόσωπα που απασχολούν την επικαιρότητα, καλλιτέχνη ή άλλο

Ότι ουδέποτε συγκατοίκησα με οιοδήποτε τέτοιο πρόσωπο.

Ότι ουδέποτε συγκέντρωσα μυστικά καλλιτέχνες για να τους μυήσω/στρατολογήσω σε οιοδήποτε πολιτικό κόμμα.

Ότι ουδέποτε πρότεινα σε οιοδήποτε πολιτικό πρόσωπο οιοδήποτε από τα πρόσωπα που απασχολούν την επικαιρότητα, καλλιτέχνη ή άλλο, για δάσκαλο, ούτε ορθοφωνίας, ούτε ρητορικής, ούτε άλλο.

Ότι ουδέποτε διετέλεσα μυστικός σύμβουλος ή στενός φίλος οιουδήποτε πολιτικού προσώπου.

Ότι ουδέποτε πρότεινα οποιοδήποτε πρόσωπο καλλιτέχνη ή άλλο σε οιοδήποτε πολιτικό πρόσωπο για οιοδήποτε δημόσια ή πολιτική θέση, συμπεριλαμβανομένης αυτής του διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Ότι ουδέποτε ενεπλάκην εγώ ή οιοδήποτε κοντινό μου πρόσωπο σε οιαδήποτε προσπάθεια συγκάλυψης οιουδήποτε σκανδάλου ή είδησης, συμπεριλαμβανομένων όσων απασχολούν την τρέχουσα επικαιρότητα».

Γράφει χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ότι ενώ οι δημοσιογράφοι των μέσων αυτών είχαν το τηλέφωνό του, δεν επικοινώνησαν μαζί του για να επιβεβαιώσουν αυτό που επρόκειτο να γράψουν.

Προχώρησε λοιπόν στην αποστολή εξωδίκων, ζητώντας να κατέβουν τα σχετικά κείμενα και στη θέση τους να εμφανίζεται με link το εξώδικο.

Διαφορεtτικά θα ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα, άσκηση ποινικής δίωξης και καταδίκης, και χρηματική αποζημίωση.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact